Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen talihsiz bir kazada, tur otobüsü sürücüsü Necmettin Bardak (48), direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otel duvarına çarparak hayatını kaybetti.

Tur Otobüsü Kazası Sürücü Hayatını Kaybetti

Kaza Anı ve Gelişmeler

Kaza, Evrenseki Turizm Bölgesi'nde, Çolaklı Jandarma Karakolu önündeki rampada gerçekleşti. Antalya Havalimanı'ndan turistleri otellere dağıtan Bardak’ın kullandığı 07 ANT 266 plakalı otobüs, rampadan aşağı inerken kontrolünü kaybetti. Otobüs önce park halindeki 07 YLD 88 plakalı araca, ardından da bir otele ait duvara çarptı.

A W292987 06

Kazanın ardından otobüs içerisindeki turistler yara almadan kurtulurken, sürücü Necmettin Bardak araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi kurtarma ekibi, Bardak’ı sıkıştığı yerden çıkardı. İlk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan Bardak, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

İki kadın engelli çobanı dövdü: O anları kaydetti İki kadın engelli çobanı dövdü: O anları kaydetti

Tur Otobüsü Kazası Sürücü Hayatını Kaybetti

Soruşturma Başlatıldı

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kazanın nedenleri ve detayları üzerinde çalışmalar devam ediyor. Bu üzücü olay, Manavgat ve çevresindeki turizm camiasında derin bir üzüntü yarattı. Hayatını kaybeden sürücünün ailesine başsağlığı dilekleri iletildi.

Burdur'un 57 Yıllık Saat Tamircisi Yılın Ahisi Seçildi Burdur'un 57 Yıllık Saat Tamircisi Yılın Ahisi Seçildi

Duvara çarpan otobüs sürücüsü hayatını kaybetti Duvara çarpan otobüs sürücüsü hayatını kaybetti

Tur Otobüsü Kazası Sürücü Hayatını Kaybetti-1

İzne gelen astsubay motosiklet kazasında hayatını kaybetti İzne gelen astsubay motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Kaynak: IHA