TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef, 5 Ağustos 2024 tarihinde yeni bölümüyle izleyicileriyle buluşuyor. Jüri üyeleri ve yarışmacılarıyla dikkat çeken program, gastronomi tutkunları tarafından yakından takip ediliyor. Peki, MasterChef 2024 yeni bölümünü HD kalitesinde canlı izleme linki...

Master Chef 2023

MasterChef CANLI İzle!

MasterChef 2024 yeni bölümü, TV8’de izleyiciyle buluşacak. Bu hafta yapılan yemekler ve yarışmacıların diyalogları dikkatleri üzerine çekerken, programın detayları da merak ediliyor. MasterChef 2024’ü canlı izlemek için HD izleme linkine ulaşmak mümkün mü?

Çakallarla Dans 6 Konusu ne? Oyuncuları kim? Nerede çekildi? Çakallarla Dans 6 Konusu ne? Oyuncuları kim? Nerede çekildi?

MasterChef Jüri Üyeleri Kimler?

MasterChef Türkiye 2024 sezonunun jürisinde Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna gibi yetenekli şefler bulunuyor. Farklı şehirlerden ve ülkelerden gelen yetenekli yarışmacılar, bu sezon birbirinden lezzetli yemekler yaparak kıyasıya bir mücadele verecek.

Masterchef Canli Izle 2024 Tv8 Masterchef Yeni 17575678 9770 Amp

MasterChef 2023 All Star Şampiyonu Kim Oldu?

Geçtiğimiz yıl yayınlanan MasterChef All Star'da, eski yarışmacıların yer aldığı bölümler büyük bir ilgiyle izlendi. Finale kalan Tahsin ve Esra arasında kıyasıya bir yarış oldu ve Esra, MasterChef All Star şampiyonu olarak ödülü kazanan isim oldu.

TV8 ekranlarında seyircilerle buluşan MasterChef yakından takip ediliyor. TV8 MasterChef canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz...

TV 8 MASTERCHEF CANLI İZLE LİNKİ

Kaynak: Haber Merkezi