Gökdelen Filmi: Konusu nedir? Oyuncuları kimdir? Gökdelen Filmi: Konusu nedir? Oyuncuları kimdir?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef, 5 Ağustos 2024 tarihinde yeni bölümüyle izleyicileriyle buluşuyor. Jüri üyeleri ve yarışmacılarıyla dikkat çeken program, gastronomi tutkunları tarafından yakından takip ediliyor. Peki, MasterChef 2024 yeni bölümünü HD kalitesinde canlı izleme linki...

Master Chef 2023

MasterChef CANLI İzle!

MasterChef 2024 yeni bölümü, TV8’de izleyiciyle buluşacak. Bu hafta yapılan yemekler ve yarışmacıların diyalogları dikkatleri üzerine çekerken, programın detayları da merak ediliyor. MasterChef 2024’ü canlı izlemek için HD izleme linkine ulaşmak mümkün mü?

Gelinim Mutfakta canlı izle! Gelinim Mutfakta 6 Ağustos Salı canlı yayın izle! Gelinim Mutfakta canlı izle! Gelinim Mutfakta 6 Ağustos Salı canlı yayın izle!

MasterChef Jüri Üyeleri Kimler?

MasterChef Türkiye 2024 sezonunun jürisinde Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna gibi yetenekli şefler bulunuyor. Farklı şehirlerden ve ülkelerden gelen yetenekli yarışmacılar, bu sezon birbirinden lezzetli yemekler yaparak kıyasıya bir mücadele verecek.

Masterchef Canli Izle 2024 Tv8 Masterchef Yeni 17575678 9770 Amp

Geçen Bölümde Neler Yaşanmıştı?
MasterChef 2024'ün ilk kaptanlık oyunu 5 Ağustos'ta TV8 ekranlarında gerçekleşti. Bu oyunda, mavi takım kaptanlığı için yarışmacılar menemen yapma görevini üstlendi. Şeflerin değerlendirmesi sonrası, mavi takım kaptanı olarak Emre seçildi. Emre'nin karşısında kırmızı takım kaptanı olarak Ayşe belirlendi. 

TV8 ekranlarında seyircilerle buluşan MasterChef yakından takip ediliyor. TV8 MasterChef canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz...

İHA Canlı İzle! İHA Canlı Yayını Nasıl İzlenir? İHA Canlı İzle! İHA Canlı Yayını Nasıl İzlenir?

Kaynak: Haber Merkezi