Bu video, sosyal medyada hızla yayıldı ve tartışmalara neden oldu. İstanbul Emniyeti, bu olayı ciddiye alarak Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerini görevlendirdi ve inceleme başlattı. Sonuç olarak, Aleyna Dalveren gözaltına alındı ve Dilan Polat gibi diğer sosyal medya fenomenleriyle de bağlantıları olduğu ortaya çıktı. Bu olay, sosyal medya fenomenlerinin sorumluluklarını daha iyi anlamaları gerektiği konusunda bir tartışma yarattı.

ADRESİNE OPERASYON DÜZENLENDİ

Aleyna Dalveren'in adresine yapılan operasyonda bir dizi ilginç bulgu ortaya çıktı. Aramalarda, bin 200 dolar, 250 euro, 50 manat, 50 Ukrayna parası ve 50 euro nakit para bulundu. Bununla birlikte, sahte olduğu düşünülen 3 bin dolar ve 50 euro nakit para da ele geçirildi. Ayrıca, para sayma makinesi, sahte emniyet araç giriş kartı, kelepçe, 2 adet sahte olabileceği düşünülen app plaka ve 2 dijital materyal de ele geçirildi. Bu bulgular, Dalveren'in çeşitli yasa dışı faaliyetlerde bulunmuş olabileceğine dair şüpheleri artırdı.

DİLAN POLAT DETAYI

Gözaltına alınan Aleyna Dalveren'in, yapılan araştırmada Dilan Polat ve diğer sosyal medya fenomenleriyle yoğun bir iletişim trafiği içinde olduğu belirlendi. Aleyna Dalveren'in emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ