İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Akkaya'nın "altsoya karşı silahla kasten yaralama" suçundan yargılanması talep edildi.

Deniz Akkayanin Kizi Ayse Onbilgin Kimdir Kac Yasinda Deniz Akkayanin Kizinin Babasi Kim R3Hd

Olay Nasıl Gerçekleşti?

Geçtiğimiz Mayıs ayında, Deniz Akkaya'nın kızı A.Ö.'ye şiddet uyguladığı iddiaları gündeme gelmişti. İddialar üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, Akkaya'nın kızına termos fırlatarak yaraladığı ve "silahla kasten yaralama" suçunu işlediği belirlendi.

Savcılık Neden Hapis İstiyor?

Savcılık, Akkaya'nın kızı A.Ö.'ye fırlattığı termosu "silah" olarak değerlendirdi ve bu nedenle 1 yıl 6 aydan 4 yıl 6 aya kadar hapis cezası istedi.

Deniz Akkaya 1 Sltg Cover

Deniz Akkaya Ne Diyor?

Deniz Akkaya ise olayla ilgili yaptığı açıklamada, kızının telefonunu ele geçirdikten sonra kendisinden habersiz yurt dışı planları yaptığını öğrendiğini ve bu nedenle telefonuna el koyduğunu, ardından kızının kendisine saldırıp 1,5 saat boyunca balkona kilitlediğini ileri sürmüştü.

Kızın Velayeti Kimde?

Akkaya'nın bu açıklamalarının ardından Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçmiş ve 16 yaşındaki A.Ö. koruma altına alınmıştı. Kızın velayet davası ise halen devam ediyor. Mahkeme, A.Ö.'nün geçici olarak babası Efe Önbilgin'e teslim edilmesine karar verdi.

Abdullah Gül ve Eşine Londra'da Şok Arama Abdullah Gül ve Eşine Londra'da Şok Arama

19E1F40B Dk8Z6Kvd088Safnxhld4Tn

Deniz Akkaya, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak ve iddialarla ilgili savunmasını yapacak.

Editör: Haber Merkezi