Ürdün Veliaht Prensesi Rajwa, Kral Abdullah ve Kraliçe Rania'nın en büyük oğlu Prens Hüseyin ile evliliğinden dünyaya gelecek ilk bebeğine kavuşmak için gün sayıyor. Hamileliğinin son aylarında olmasına rağmen Rajwa, sosyal sorumluluk projelerine ve kraliyet görevlerine aktif olarak katılmaya devam ediyor.
Geçtiğimiz günlerde eşi Prens Hüseyin ile birlikte zihin sağlığı konusunda çalışmalar yürüten bir merkezi ziyaret eden Rajwa, anne olmanın heyecanını taşıdığını belli etti. Ziyarette Rajwa'nın karnının giderek büyümüş olması ve rahat hareket edebilmek için düz topuklu ayakkabılar giymesi dikkatlerden kaçmadı.

Kanser Tedavisi Gören Aydemir Akbaş Hayatını Kaybetti Kanser Tedavisi Gören Aydemir Akbaş Hayatını Kaybetti

Bebek geldi geliyor... Doğuma gün sayıyor ama yine de işinin başında
Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa'nın düğünü geçen yıl Haziran ayında yapılmış ve törene Avrupa'dan Asya'ya birçok kraliyet ailesi üyesi katılmıştı. Düğün töreni ve kutlamaları günlerce dünya basınında yer almış ve Ürdün'ün en görkemli kraliyet düğünlerinden biri olarak tarihe geçmişti.
Bebek, Ürdün tahtının ikinci sıradaki varisi olacak ve Prens Hüseyin'in babasından sonra tahta geçmesi halinde Rajwa da Ürdün Kraliçesi unvanını alacak. Düğünleri ve hamilelik süreci boyunca büyük ilgi gören Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa çifti, mutluluklarını ve heyecanlarını Ürdün halkıyla paylaşıyor.

Bebek geldi geliyor... Doğuma gün sayıyor ama yine de işinin başında
Rajwa'nın hamilelik süreci boyunca aktif kalması ve kraliyet görevlerini aksatmaması, Ürdün halkı tarafından takdirle karşılanıyor. Birçok kişi, Rajwa'nın modern ve sorumlu bir kraliyet gelini olduğunu ve Ürdün'e yeni bir soluk getireceğine inanıyor. Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa'nın bebekleri, Ürdün için sadece bir kraliyet varisi değil, aynı zamanda ülkenin geleceği için de bir umut ışığı olarak görülüyor.
Bebeğin doğumunun ardından Rajwa'nın kraliyet görevlerinde daha da aktif olması ve Ürdün'ün kalkınması için önemli projelerde yer alması bekleniyor. Prens Hüseyin ve Prenses Rajwa çifti, Ürdün'de ve tüm Ortadoğu'da modern ve örnek bir kraliyet ailesi olarak tanınıyor. Çiftin mutlu ve istikrarlı evlilikleri ve sorumluluk bilinciyle Ürdün halkına örnek olmaya devam ediyor.

Kaynak: Haber Merkezi