Burdur Valisi Tülay Baydar Bilgihan, Ramazan Bayramı’nın ardından dönüş yolculuğuna çıkan vatandaşların güvenliği için sürdürülen trafik denetimlerini yerinde inceledi. 9 günlük tatilin son gününde artan trafik yoğunluğuna karşı önlem almak amacıyla gerçekleştirilen denetimlere, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Balcı ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Kurt da eşlik etti.
Vali Bilgihan, Burdur-Antalya kara yolu üzerindeki Kazak Tüneli mevkisinde kurulan kontrol noktasını ziyaret ederek jandarma ekiplerinden bilgi aldı. Sürücülerle de birebir görüşen Bilgihan, emniyet kemeri kullanımının hayati öneme sahip olduğunu vurguladı ve tüm sürücüleri hız limitlerine uymaya, dikkatli ve kurallı araç kullanmaya çağırdı.
Tatillerin güzel anılarla sonlanmasının en büyük temennileri olduğunu belirten Vali Bilgihan, “Bayram yolculuklarında can ve mal güvenliği önceliğimizdir. Trafik kurallarına uyulmasıyla birlikte kazaların önüne geçmek mümkün. Tüm sürücülerimizi dikkatli olmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.