Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitim Merkezi bünyesinde faaliyet gösterecek olan Çölyak Atölyesi açılışı öncesi konuşan Vali Öksüz, “Çölyak hastaları için hizmet verecek bu tesisin halk eğitim bünyesinde açılmış olmasından hepimiz memnuniyet duyuyoruz. Burada tabi hayırseverimiz Ahmed Baraka’nın büyük katkısı var. İlimiz adına Çölyak hastalarımıza katkı sağlayacak, onların beslenmesi için çok önemli olan bu tesiste üretilecek ürünlerin burada üretilerek hastalarımızın kullanımına sunulmasına imkan verdiği için kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi.

11-12

9-5

Açılış sonrası Vali Öksüz tarafından Hayırsever Ahmed Baraka'ya plaket takdim edilmesinin ardından glütensiz ürün yapım aşaması ve üretilen ürünler hakkında bilgi verilmesi sonrası  çölyak hastası katılımcılara üretilen ürünlerden ikram edildi.

Açılış programına başta Vali Türker Öksüz olmak üzere İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

1-23

Kaynak: Haber Merkezi