Vali Öksüz köy ziyaretleri kapsamında Yeşilköy Köyüne yaptığı ziyarette ilk olarak köy kahvesinde üreticiler ve vatandaşlarla bir araya geldi. Köy halkının dile getirdiği sorun ve buna dair taleplerini dinleyerek konusuna göre ilgili kurumlara talimat verdi.

09D

Yeşilköy Köyü ziyaretinin devamında kiraz bahçesinde düzenlenen hasat etkinliğine katıldı. Köyün tarımsal potansiyelini gösteren hasat etkinliğiyle üretici çiftçilerimizin sorunlarını ilk ağızdan dinleyen Vali Öksüz, çiftçilerle birlikte kiraz topladı. Tarımsal üretimin önemini vurgulayan Vali Öksüz köydeki tarımsal yenilikler ve gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Yeşilköy'ün meyvecilikteki lider konumunu daha da güçlendirmeyi hedeflediklerini dile getiren Vali Öksüz, çiftçilerin ihtiyaçlarına yönelik çözüm odaklı yaklaşımların devam edeceğini vurguladı.

Yeşi̇lköy’de Ki̇raz Hasati Yapti 2

Hasatı yakın zamanda olacak vişne bahçesine ve köy sınırları içinde konuşlanan arıcılara inceleme ziyaretinde bulunan Vali Öksüz, sonrasında Yıldıran ailesini ziyaret etti. Ziyaret sırasında ailenin fertleriyle samimi bir sohbet gerçekleştiren Vali Öksüz, misafirperverlikleri için anne ve öğrenci iki kızına teşekkür etti.

Yeşi̇lköy’de Ki̇raz Hasati Yapti 1

Vali Öksüz, programının son bölümünde Yeşilköy Köyüne ve bölgeye hizmet veren Meyve Alım Satım Merkezi ve Soğuk Hava Deposuna inceleme ziyaretinde bulunarak, bereketli kazanç ve kolaylıklar diledi.

Yeşilköy Köyü ziyaretinde Vali Türker Öksüz başta olmak üzere Tefenni Kaymakamı Ömer Faruk Ateş, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, kurum müdürleri, Köy Muhtarı Abdurrahman Erkan yer aldı.

09E

Kaynak: Burdur Valiliği Basın Bülteni