Ünlü oyuncu Vural Çelik, "Avrupa Yakası," "Bir Demet Tiyatro," "Yahşi Cazibe," "Seksenler" ve "Bayrampaşa Ben Fazla Kalmayacağım" gibi birçok yapımda rol almıştı. Acı haberi, yapımcı Birol Güven sosyal medya hesabından duyurarak, “Maalesef Vural’ı kaybettik. Çok üzgünüm,” ifadelerini kullandı. Vural Çelik, 51 yaşındaydı.

Vural Çelik Hayatını Kaybetti! Vural Çelik Kimdir?-1

Vural Çelik, hayatının son döneminde hastanede çektiği bir fotoğrafı iki gün önce paylaşmıştı. Oyuncunun vefatı, sanat camiasında büyük bir üzüntü yarattı. Birçok ünlü isim, sosyal medyada duygularını paylaştı. Gülse Birsel, “Kubilay'ımızı çok erken kaybettik. Çok üzgünüz,” derken, Reha Özcan da, “Sabır diliyorum... Çok üzgünüm,” şeklinde duygularını ifade etti. Seren Fosforoğlu, “Ahh çok üzüldüm,” yazarken, diğer sanatçılar da benzer ifadelerle başsağlığı diledi.

Vural Çelik Hayatını Kaybetti! Vural Çelik Kimdir?

Vural Çelik Kimdir?

18 Mart 1973 tarihinde Ankara'da dünyaya gelen Vural Çelik, aslen Orduludur. Ortaokul ve lise dönemlerinde komedi yeteneği ile dikkat çekti. 1989 yılında Levent Kırca Tiyatrosu'na başvurarak oyunculuk kariyerine adım attı. Daha sonra Yasemin Yalçın'ın tiyatrosunda yer aldı ve Selahattin Taşdöğen’in yardımcılığını üstlendi. Necati Akpınar ile tanışarak organizatörlük eğitimi aldı ve Yılmaz Erdoğan ile birlikte BKM'de çalıştı.

Danla Bilic Ata Binerken Düşüp Yaralandı Danla Bilic Ata Binerken Düşüp Yaralandı

Vural Çelik Hayatını Kaybetti! Vural Çelik Kimdir?

Ata Demirer’in önerisiyle "Avrupa Yakası" dizisine katılan Çelik, dizide Kubilay Peynircioğlu ve Gülenay Peynircioğlu karakterlerini canlandırdı. Son olarak "Seksenler" dizisinde Niyazi karakteriyle izleyici karşısına çıktı.

Yavuz Bingöl'ün Düğün Davetiyesi Ortaya Çıktı! Yavuz Bingöl'ün Düğün Davetiyesi Ortaya Çıktı!

One Direction - Liam Payne hayatını kaybetti! Liam Payne neden öldü? One Direction - Liam Payne hayatını kaybetti! Liam Payne neden öldü?

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi