Antalya'nın Manavgat ilçesinde, yaya geçidinde duran bir araca çarpmamak için direksiyonunu kıran sürücü, kontrolünü kaybetti ve kaldırıma daldı. O anlar, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yaya Geçidinde Kaldırıma Dalan Araç Dehşeti, İşte Kaza Anı! (8)

Olay, Antalya Caddesi üzerinde gerçekleşti. 07 LOU 14 plakalı hafif ticari aracı süren Onur R., yaya geçidinde durarak yayalara yol veren araçlara çarpmamak için ani bir manevra yaptı. Hızlı giden araç önce yol kenarındaki trafik levhasına çarptı, ardından kaldırıma çıkarak motosiklet bayi önündeki araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosikletler etrafa savrulurken, Onur R.'nin aracı, kaldırım üzerindeki beton çiçekliklere çarparak durabildi. Bu çarpma, park halindeki bir araca da zarar verdi.

Kızının cenazesini alan anne yürekleri dağladı: "Yükümü aldım gidiyorum" Kızının cenazesini alan anne yürekleri dağladı: "Yükümü aldım gidiyorum"

Yaya Geçidinde Kaldırıma Dalan Araç Dehşeti, İşte Kaza Anı! (7)

Güvenlik kameralarında kaydedilen görüntüler, kazanın nasıl meydana geldiğini net bir şekilde gösterdi. Hızla gelen aracın yaya geçidinden geçen yayaya yol vermek için duran araçlara çarpmamak amacıyla direksiyonu kırdığı, bu sırada bir yayayı son anda fark ederek kaçtığı görüldü. Bayinin önünde sohbet eden iki genç de, aracın kendilerine doğru geldiğini son anda fark ederek kıl payı kurtuldular.

Antalya’da çok miktarda kaçak elektronik eşya ele geçirildi Antalya’da çok miktarda kaçak elektronik eşya ele geçirildi

Şehit polis Şeyda Yılmaz'ın eşinden yürek dağlayan paylaşım Şehit polis Şeyda Yılmaz'ın eşinden yürek dağlayan paylaşım

Yaya Geçidinde Kaldırıma Dalan Araç Dehşeti, İşte Kaza Anı! (2)

Bu olay, Antalya'daki trafik güvenliğinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Kaza sonrası yetkililer, sürücülerin dikkatli olması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.

Kenevir Üretimi Yapan İki Şüpheli Fotokapanla Yakalandı Kenevir Üretimi Yapan İki Şüpheli Fotokapanla Yakalandı

Kaynak: IHA