Bolu’da çevre temizliğini sağlamak amacıyla uygulanan sıkı denetimlerde, yere sigara izmariti ya da çöp atanlara 14 bin 407 lira para cezası kesiliyor. Bu uygulama sırasında güvenlik kameralarına yansıyan ilginç bir an, hem dikkat çekti hem de sosyal medyada gündem oldu.

S P Yh1L L2 Uilz L3Rj B Y Wp Q

Gençten İyi Davranış: İzmariti Çöp Kutusuna Attı

Karaçayır Mahallesi’ndeki bir parkta yürüyüş yapan bir genç, içtiği sigaranın izmaritini yere attı. Ancak, kısa bir süre sonra hatasını fark eden genç, yere düşen izmariti alarak çöp kutusuna attı. Ardından güvenlik kamerasına dönerek el işaretiyle özür diledi. Bu davranışı, genç adamın çevreye duyarlılığını göstermesi açısından takdir topladı.

Fs Uk6 E U O Uy Kd I0G4M Qrzg

Bolu Belediyesi’nin Çevre Duyarlılığı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, bu ilginç anları sosyal medya hesabında paylaştı. Başkan Özcan, yaptığı paylaşımda, çevre temizliği konusunda gösterilen bu dikkatli yaklaşımın önemli olduğunu vurguladı. Uygulama, çevre bilincini artırma hedefiyle devam ederken, aynı zamanda kamuoyunun dikkatini çekmeyi başardı.

6707Bf42236A13F487D46969

14 Bin 407 Lira Ceza Söz Konusu

WhatsApp ultra karanlık mod geliyor! Pil ömrü ikiye katlanacak WhatsApp ultra karanlık mod geliyor! Pil ömrü ikiye katlanacak

Bolu’da zabıta ekipleri, yere sigara izmariti, çekirdek kabuğu veya çöp atanlara ve tükürenlere 14 bin 407 liraya kadar varan idari para cezası uyguluyor. Bu sıkı önlemler, kentte çevre kirliliğini önlemek ve vatandaşların daha duyarlı olmasını sağlamak amacıyla yürütülüyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar