Isparta'nın Modernevler Mahallesi'ndeki bir erkek öğrenci yurdunda meydana gelen patlamada, yurt odasında biriktirilen çok sayıda çakmak gazı kutusu büyük bir tehlike oluşturdu. Olayda, 25 yaşındaki Ramazan K. ağır yaralandı.

Genç Sağlık Sendikası'ndan 'Yenidoğan Çetesi' Skandalına Sert Tepki Genç Sağlık Sendikası'ndan 'Yenidoğan Çetesi' Skandalına Sert Tepki

Süleyman Demirel Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 3. sınıf öğrencisi Ramazan K.’nin, bodrum katındaki odasında bulunan çakmak gazı kutularından çıkan gazın parlaması sonucu patlama gerçekleşti. Patlama sesi, yurtta kalan diğer öğrenciler tarafından duyulunca, hemen 112 Acil Çağrı Merkezine haber verildi. Olay yerine sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri yönlendirildi.

Ankara'da terör saldırısı! Şehit ve yaralılar var Ankara'da terör saldırısı! Şehit ve yaralılar var

Patlama sonucu el, ayak ve yüzünde yanıklar oluşan Ramazan K., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Isparta Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Öğrencinin hayati tehlikesinin bulunduğu ve Antalya Şehir Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri, Ramazan K.’nin odasında çok sayıda çakmak gazı kutusunun bulunduğunu tespit etti.

Yurt Odasında Çakmak Gazı Patlaması: 1 Öğrenci Ağır Yaralı

Isparta’da Vatandaşlar Tilkiye Tavuk İkram Etti Isparta’da Vatandaşlar Tilkiye Tavuk İkram Etti

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

"Her Şey Bir Anda Oldu"

Patlama sesini duyan yurt öğrencisi Muharrem Zeybek, “Olayın olduğu odanın üst katında kalıyorum. İlk önce bir ses duydum, rüzgar sandım, sonra bir anda dumanlar çıkmaya başladı. Herkes aşağı indi. Yaralıyı gördüm, durumu çok kötüydü. Ambulans geldi ve hemen götürdü. Ben çok korkmadım ama genel olarak herkes tedirgindi” şeklinde konuştu.

Avukat evinde ölü bulundu, eski eşi durumu fark etti Avukat evinde ölü bulundu, eski eşi durumu fark etti

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA