Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında, lastiği patlayan bir kamyonun sürücüsü, gerekli önlemleri almadığı için 3 araca çarptırarak kazaya sebep oldu. Olayın ardından hastane transfer aracındaki iki Ukraynalı turist yaralandı. Kazada yaşanan 'çekici' tartışması ise dikkat çekti.

Zincirleme Kaza Hastane Aracı ve 'Çekici' Tartışması

Olay, Antalya-Alanya D-400 Karayolu'nda, Antalya istikametinden Alanya yönüne giden Kadir Çapar’ın kullandığı 07 BMJ 404 plakalı hurda yüklü kamyonun lastiğinin patlamasıyla başladı. Sürücü, kamyonun üzerindeki şişe dolu çuvalları yola dizip tamirci beklemeye karar verdi. Bu sırada, arkasında giden Bilal Karaman'ın kullandığı 07 BKE 048 plakalı araç, kamyona çarpmamak için durdu. Ancak arkasından gelen Furkan Şenal’ın kullandığı 07 BPY 771 plakalı araç, duramayıp önceki araca çarptı ve savrulan araç, Şener Turan’ın kullandığı 07 MAY 64 plakalı otomobile yandan çarptı.

Zincirleme Kaza Hastane Aracı ve 'Çekici' Tartışması

Kazanın sonucunda, hastane transfer aracında bulunan Ukrayna vatandaşları Yıvyn Eldmann ve Galyna Zaslavka yaralandı. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralılara müdahale ederek hastaneye kaldırdı.

A W296790 04

Kazanın ardından, köprülü kavşak uzun süre araç trafiğine kapandı. Araç sahibi olan Anatolia Hastanesi yetkilisi, kazaya karışan araç için sigortadan çekici çağırıldığını belirtti. Ancak çekicinin uzun süre gelmemesi üzerine, polis ekipleri devreye girdi ve gecikme durumunda kendilerinin bir çekici çağıracaklarını ifade etti. Bu durum, hastane yetkilisi ve trafik polisi arasında tartışmalara yol açtı.

Restorana gelip kahvaltıya eşlik eden karga gülümsetti Restorana gelip kahvaltıya eşlik eden karga gülümsetti

Zincirleme Kaza Hastane Aracı ve 'Çekici' Tartışması-1

Kaza ile ilgili soruşturma sürerken, dikkatli sürüş ve güvenlik önlemlerinin önemine bir kez daha vurgu yapıldı.

Kamyonet ile ticari araç çarpıştı: 5 yaralı Kamyonet ile ticari araç çarpıştı: 5 yaralı

17 yaşındaki Arda’dan dünden bu yana haber alınamıyor 17 yaşındaki Arda’dan dünden bu yana haber alınamıyor

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA