Ehliyetsiz Motosiklet Sürücüsü Yayaya Çarptı: Kaza Anı Kamerada Ehliyetsiz Motosiklet Sürücüsü Yayaya Çarptı: Kaza Anı Kamerada

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, ehliyetsiz motosiklet sürücüsü ve ablası yaralandı.

Kaza Detayları

Kaza, Pazaryukarı Mahallesi Hastane Caddesi'nde gerçekleşti. 70 yaşındaki Mehmet Ç. tarafından yönetilen 32 EL 876 plakalı otomobil, cadde üzerinde seyir halindeki 14 yaşındaki İ.E.A. idaresindeki ehliyetsiz motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü İ.E.A. ve motosikletteki yolcu, 19 yaşındaki ablası Fahriye A., savrularak park halindeki bir araca çarptı.

14 Yaşındaki Motosiklet Sürücüsü Otomobille Çarpıştı: 2 Yaralı

Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kaza anını gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarın ardından sağlık ve polis ekipleri hızlıca olay yerine sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Yalvaç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Traktörüyle Tarlaya Funda Arar Yazmıştı, İkili Bir Araya Geldi Traktörüyle Tarlaya Funda Arar Yazmıştı, İkili Bir Araya Geldi

A W296579 02

İnceleme Başlatıldı

Kaza ile ilgili olarak emniyet güçleri tarafından inceleme başlatıldı. Olayın ayrıntıları ve kazanın sebebi üzerine araştırmalar devam ediyor.

Polisin Kadınlara Bıraktığı Anlamlı Notlar Duygulandırdı Polisin Kadınlara Bıraktığı Anlamlı Notlar Duygulandırdı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA