Akseki’de Zincirleme Trafik Kazası: 5 Yaralı
Antalya’nın Akseki ilçesinde meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 kişi yaralandı. Olay, Akseki-Seydişehir karayolu Alacabel mevkiinde saat 14.00 sıralarında gerçekleşti. Halil İbrahim Y. yönetimindeki 60 EY 996 plakalı otomobil, önündeki Talhat C.’nin kullandığı 46 AGR 070 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle Levent K.’nin kullandığı 42 FK 672 plakalı ve Serdal K.’nin idaresindeki 06 GC 1944 plakalı araçlar da kazaya karıştı.

4 Araçlı Zincirleme Kaza ve Sonrası İkinci Kaza 6 Yaralı

Kazanın Ayrıntıları ve Yaralılar Kimler?
Kazayı görenler hemen 112 Acil Servisi’ni aradı. Olay yerine çok sayıda ambulans, trafik ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yaralılar arasında 60 EY 996 plakalı aracın sürücüsü Halil İbrahim Y., ve aynı araçta bulunan Belin A., Hüseyin Y., Ümmehan Y. ile Cemre Hatice A. bulunuyor. İlk müdahaleleri Seydişehir Devlet Hastanesi'nde yapılan yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

4 Araçlı Zincirleme Kaza ve Sonrası İkinci Kaza 6 Yaralı

Aynı Bölgede Bir Kaza Daha: 1 Yaralı
Aynı bölgede, hava koşulları ve ıslak zemin nedeniyle meydana gelen ikinci kazada, Mehmet A. yönetimindeki RA DA 1003 yabancı plakalı araç yoldan çıktı. Kazada yaralanan Döndü A., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Seydişehir Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Otomobiller Kafa Kafaya Çarpıştı: 5 Yaralı Otomobiller Kafa Kafaya Çarpıştı: 5 Yaralı

4 Araçlı Zincirleme Kaza ve Sonrası İkinci Kaza 6 Yaralı-2

Kaza Sonrası Trafik Durumu Nasıl?
Bölgedeki kazalar nedeniyle trafik ekipleri yaklaşık 3 saat boyunca kontrollü bir şekilde trafik akışını sağladı. Sürücüler ve yol kullanıcıları, hava ve yol koşullarına dikkat ederek seyahat etmeleri konusunda uyarıldı.

İzinsiz Eğitim Faaliyeti Yürüten 4 Okul Mühürlendi İzinsiz Eğitim Faaliyeti Yürüten 4 Okul Mühürlendi

Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 4 Kişi Yaralandı Otomobil Şarampole Yuvarlandı: 4 Kişi Yaralandı

4 Araçlı Zincirleme Kaza ve Sonrası İkinci Kaza 6 Yaralı-1

Kazaların Nedenleri ve Güvenlik Önlemleri
Kazaların hava koşulları ve zemin durumuyla ilgili olup olmadığı, yapılan incelemelerle netlik kazanacak. Bu tür kazaların önlenmesi için sürücülere dikkatli olmaları ve güvenlik önlemlerine uymaları tavsiye ediliyor.

Ambulans ile otomobil çarpıştı: Şarampole yuvarlandılar Ambulans ile otomobil çarpıştı: Şarampole yuvarlandılar

4 Araçlı Zincirleme Kaza ve Sonrası İkinci Kaza 6 Yaralı

Kaynak: Haber Merkezi