Atakan Karazor, A Milli Takım’ın UEFA Uluslar Ligi maçları öncesinde dikkat çeken isimlerden biri oldu. İlk kez A Milli Takım aday kadrosuna çağrılan Karazor'un kariyeri ve özellikleri futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Atakan Karazor kimdir ve hangi mevkide oynamaktadır?

A Milli Takım’a İlk Davet! Atakan Karazor Kimdir?

Atakan Karazor Kimdir?

Atakan Karazor, 13 Ekim 1996 tarihinde Almanya’nın Essen şehrinde doğmuştur. Türk asıllı Alman futbolcu, orta saha pozisyonunda görev yapmaktadır. Şu anda Bundesliga ekiplerinden VfB Stuttgart forması giymektedir.

Futbol kariyerine Borussia Dortmund II’de başlayan Karazor, ardından 2. Bundesliga’da iki sezon boyunca Holstein Kiel’de mücadele etti. 2019 yılında Stuttgart’a katılan Atakan, burada önemli bir başarıya imza atarak takımının Bundesliga’ya yükselmesine katkı sağladı.

Xicw7S Ulr U6N9Z G U A V Jy2 Q

A Milli Takım’a İlk Davet

Atakan Karazor, A Milli Takım’a katılmak için gerekli prosedürleri tamamladı ve Stuttgart kaptanı olarak Vincenzo Montella’nın çağrısı üzerine milli formayı giymeye hak kazandı. Transfermarkt verilerine göre, Karazor’un güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak belirlenmiştir.

Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi'ne Yenilgiyle Başladı Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi'ne Yenilgiyle Başladı

İki Kadını Vahşice Öldürdükten Sonra İntihar Etti! İki Kadını Vahşice Öldürdükten Sonra İntihar Etti!

A Milli Takım’a İlk Davet! Atakan Karazor Kimdir?

Karadağ ve İzlanda Maçları

A Milli Takım, UEFA Uluslar B Ligi çerçevesinde Karadağ ve İzlanda ile karşılaşacak. Türkiye, 11 Ekim Cuma günü saat 21:45’te Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda Karadağ ile mücadele edecek. Ardından, 14 Ekim Pazartesi günü saat 21:45’te İzlanda ile Laugardalsvöllur Stadyumu’nda karşılaşacak.

Tanju Özcan, Merih Demiral'ın ‘Bozkurt’ Heykelini Diktirdi Tanju Özcan, Merih Demiral'ın ‘Bozkurt’ Heykelini Diktirdi

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi