Burdur'un Bucak ilçesindeki Adem Tolunay Fen Lisesi, Balıkesir'de düzenlenen Liselerarası Oryantiring Grup Şampiyonasında önemli bir başarıya imza attı. Genç Erkek B Takımı, gösterdiği üstün performansla grup ikincisi olarak Türkiye Şampiyonası biletini kaptı.

Adem Tolunay Fen Lisesi Tarih Yazdı! Türkiye’de Finale Yükseldiler

Bucak'ın Gururu Oldular!

Takımın başarısında büyük emeği olan Beden Eğitimi Öğretmeni Zafer Göksu yönetimindeki sporcular Bera Bülbül, İlkan Has, Emir Efe Sayı, Hamza Ardıç ve Bilgehan Fedakar, yarışmalarda azimli mücadeleleriyle dikkat çekti. 

Adem Tolunay Fen Lisesi Tarih Yazdı! Türkiye’de Finale Yükseldiler 1

Hedef: Türkiye Şampiyonluğu!

Elde edilen grup derecesinin ardından gözler şimdi 30 Nisan 2025'te Düzce'de düzenlenecek Oryantiring Türkiye Şampiyonası'na çevrildi. Bucak Adem Tolunay Fen Lisesi yetkilileri, sporcularına olan güvenlerini dile getirerek şu açıklamayı yaptı:

Adem Tolunay Fen Lisesi Tarih Yazdı! Türkiye’de Finale Yükseldiler 3

"Sporcularımız Bucak'ın ve okulumuzun adını en iyi şekilde temsil etti. Türkiye Şampiyonası'nda daha büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. Beden Eğitimi Öğretmeni Zafer Göksu ve tüm sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz."

Adem Tolunay Fen Lisesi Tarih Yazdı! Türkiye’de Finale Yükseldiler 5

Bucak’ta pazar yeri nereye kurulacak belli oldu Bucak’ta pazar yeri nereye kurulacak belli oldu

Adem Tolunay Fen Lisesi Tarih Yazdı! Türkiye’de Finale Yükseldiler 51

Adem Tolunay Fen Lisesi Tarih Yazdı! Türkiye’de Finale Yükseldiler 55

Kaynak: Ata Mecit TÜRK