AK Parti Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, oğlunun bir uyuşturucu soruşturmasında adı geçmesi nedeniyle partisinden istifa etti. Zenbilci, "Bir soruşturmada oğlumun adının geçtiğini öğrendim. Sürecin partime ve dava arkadaşlarıma zarar vermemesi için istifa ediyorum," açıklamasında bulundu.

AKP Milletvekili Öztaylan: 700 İşçi İşten Çıkarıldı AKP Milletvekili Öztaylan: 700 İşçi İşten Çıkarıldı

1200X675 Cmsv2 87Fa6Ac0 51C7 5609 B3D8 Ec3Af1Dc0F04 8762740

Oğul T.Z., Osmaniye Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir uyuşturucu ticareti soruşturması kapsamında gözaltına alındı. T.Z.'nin, babası Ahmet Zenbilci'ye kayıtlı bir araçla birlikte 20 kilogram "skunk" olarak bilinen sentetik uyuşturucu ile yakalandığı öğrenildi. Tutuklanan T.Z., "uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla karşı karşıya.

2024 ALES/3 Başvuruları Başladı: Nasıl Yapılır? 2024 ALES/3 Başvuruları Başladı: Nasıl Yapılır?

AK Parti Milletvekili Ahmet Zenbilci İstifa Nedenini Açıkladı

Zenbilci, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Bir adli soruşturmada oğlumun da adının geçtiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Bu durumu asla tasvip etmiyorum ve sürecin etkili bir şekilde yürütülmesi en büyük beklentimdir," dedi. İstifa kararı, partisine zarar vermemek adına alındığı belirtildi. Kamuoyuna saygı göstererek bu durumu aktardığını vurguladı.

Green Card 2024 Başvuruları Başladı mı? Nasıl Yapılır? Green Card 2024 Başvuruları Başladı mı? Nasıl Yapılır?

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi