Sosyal medya fenomeni Kübra Aykut’un ani vefatı, takipçileri ve dostları arasında büyük bir üzüntüye yol açtı. “Kübrasal” takma adıyla tanınan Aykut’un kaybının ardından bir başka üzücü haber geldi. Ünlü makyaj artisti Alp Kavasoğlu’nun hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kübra Aykut’un trajik haberini alan yakınları, acı haberi hastanede öğrendikten sonra hemen oraya koştu. Sosyal medya, ünlü fenomenin kaybı sonrası taziye mesajlarıyla dolup taştı. Ancak bu olayın üzerinde, makyaj dünyasında tanınan isimlerden Alp Kavasoğlu'nun vefatı, bir başka şok etkisi yarattı. Kavasoğlu’nun ölüm haberi, meslektaşı Fezi Altun tarafından duyuruldu ve tüm sektörü derinden etkiledi.

Emine Erdoğan'dan Anne Adaylarına Normal Doğum Çağrısı Emine Erdoğan'dan Anne Adaylarına Normal Doğum Çağrısı

Alp Kavasoğlu Kimdir? Neden Öldü?-1

Alp Kavasoğlu Hayatını Kaybetti

Ünlü makyaj sanatçısı Alp Kavasoğlu’nun vefat ettiği bilgisi kısa süre içinde sosyal medyada hızla yayıldı. 43 yaşında hayata veda eden Kavasoğlu, birçok yerli ve yabancı ünlüyle çalışmış bir isimdi. Meslektaşı Fezi Altun, Kavasoğlu’nun ölümünü sosyal medya hesabından duyurarak, “Başımız sağ olsun” ifadesiyle acısını paylaşmıştı.

Yunus Akgün derbideki poziyon için: "Penaltıydı" Yunus Akgün derbideki poziyon için: "Penaltıydı"

Alp Kavasoğlu Kimdir? Neden Öldü?

Fezi Altun, Alp Kavasoğlu’nun cenaze töreninin detaylarını da açıkladı. Altun, yaptığı paylaşımda, “Sevgili dostumuz Alp Kavasoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Güler yüzü, sıcak kalbi ve güzel enerjisiyle hayatımıza dokunan Alp, hepimizin kalbinde yaşamaya devam edecek. Cenazesi bugün Üsküdar Şakirin Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak ve ardından Karacaahmet Mezarlığı’na defnedilecektir. Ailesine, sevenlerine ve tüm dostlarına sabır diliyor, Alp’e Allah’tan rahmet diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kübra Aykut Kimdir? Dilan Polat'la İlgisi Ne? Neden Öldü? Kübra Aykut Kimdir? Dilan Polat'la İlgisi Ne? Neden Öldü?

Bu acı haber, hem Kübra Aykut’un hem de Alp Kavasoğlu’nun sevenleri için zor bir dönemin başlangıcı oldu. Sosyal medya dünyasındaki bu kayıplar, takipçilerini ve dostlarını derinden sarstı.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi