Tiktok fenomeni Kübra Aykut, 5'inci katından atlayarak intihar ettiği haberleriyle dikkat çekti. Sultanbeyli'deki evinden düşen Aykut'un durumu acil servis ekipleri tarafından feci bir şekilde tespit edildi ve hayatını kaybettiği belirlendi. Dilan Polat'ın avukatı Enes Çetinkaya’nın Aykut'un sevgilisi olduğu öğrenildi.

Kübra Aykut Kimdir? Dilan Polat'la İlgisi Ne? Neden Öldü?-1

Olayın ardından, polisin çilingir yardımıyla eve girmesiyle, Kübra Aykut’un bıraktığı intihar mektubu bulundu. Mektubunda cep telefonunun şifresinin yer aldığı belirtildi. Ekipler, telefonun içerisine girdiğinde Aykut'un sosyal medya hesabından 5 saat önce yayımladığı görüntülere ulaştı. Bu görüntülerde, Aykut'un evini temizlediği anlar yer alıyordu.

Kübra Aykut Kimdir? Dilan Polat'la İlgisi Ne? Neden Öldü?-2

Kübra Aykut’un Hayatı

Uzman Çavuş Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp Kendini Vurdu Uzman Çavuş Boşanma Aşamasındaki Eşini Öldürüp Kendini Vurdu

Kübra Aykut, 1998 doğumlu olup Tekirdağlı bir baba ve Samsunlu bir annenin kızıdır. Antalya’da yaşamını sürdüren Aykut, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarda son zamanlarda kilo kaybı yaşadığını dile getirmişti. Enes Çetinkaya ile uzun süreli bir ilişki sürdüğü öğrenilen Aykut, sosyal medyada yaptığı özgün paylaşımlar ve içeriklerle geniş bir takipçi kitlesine ulaşmıştı.

Yatırımcıların yeni gözdesi: Herkes bu şehirden arsa alıyor Yatırımcıların yeni gözdesi: Herkes bu şehirden arsa alıyor

Kübra Aykut Kimdir? Dilan Polat'la İlgisi Ne? Neden Öldü?

Kübra Aykut'un ani ölümü, sevenleri ve takipçileri tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı. Bu trajik olay, sosyal medya dünyasında yaşanan sıkıntıların ve zorlukların bir kez daha gündeme gelmesine neden oldu. Hayatının kaybeden Aykut’un anısı, sosyal medya platformları ve topluluklar tarafından anılmaya devam edecek.

Yunus Akgün derbideki poziyon için: "Penaltıydı" Yunus Akgün derbideki poziyon için: "Penaltıydı"

Kaynak: Haber Merkezi