Antalya Büyükşehir Belediyesi, bu yıl 13’üncüsü düzenlenen Yöresel Ürünler Fuarı (YÖREX) kapsamında, yerel ürünlerini sergilemek için stand açtı. Ziyaretçilere tarhana çorbası ikram edilerek, Antalya’nın lezzetleri tanıtılıyor.

Servis aracı bekleyenler kurşun yağmuruna tutuldu: 1 yaralı Servis aracı bekleyenler kurşun yağmuruna tutuldu: 1 yaralı

Anadolu’nun çeşitli yörelerinden gelen binlerce yerel ürünün sergilendiği YÖREX Fuarı, Antalya Ticaret Borsası (ATB) ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. Bu yılki etkinlikte, Antalya Büyükşehir Belediyesi de yer alarak, coğrafi işaretli ürünlerini tanıtıyor.

Antalya Büyükşehir standı YÖREX’te

Kadın Kooperatiflerine Destek

ANFAŞ Fuar Merkezi’nde devam eden etkinlikte, Büyükşehir Belediyesi, Kadın İşgücü Geliştirme Programı çerçevesinde iş birliği yaptığı kadın kooperatiflerine de yer veriyor. Bu sayede, kadın kooperatifleri kendi el emeği ürünlerini sergileyip tanıtarak pazarlama imkanı buluyor ve kazanç elde etme fırsatı yakalıyor.

Şahika Ercümen’den yeni Türkiye rekoru Şahika Ercümen’den yeni Türkiye rekoru

Ev Yapımı Lezzetler İkram Ediliyor

Büyükşehir Belediyesi'nin standında, el yapımı ev tarhanası ve erişte pişirilerek ziyaretçilere sunuluyor. Ziyaretçiler, bu lezzetleri tatma imkanı bulurken, evlerinde de pişirerek deneyimlemeleri için ikram ediliyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Akdeniz'de 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi Akdeniz'de 4.7 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal