Antalya'da 4 ilçede gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda, aranan şahısların yakalanmasına yönelik önemli bir başarı elde edildi. Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, ilçe emniyet müdürlükleri tarafından yürütülen çalışmalarda toplam 39 kişi gözaltına alındı.

20241022Aw313236 4

Operasyon, Kepez, Muratpaşa, Aksu ve Serik ilçelerinde gerçekleştirildi. Kepez'de 27, Muratpaşa'da 8, Aksu'da 3 ve Serik'te 1 şahıs yakalanarak haklarında adli işlem başlatıldı. Eş zamanlı aramalarda, güvenlik güçleri tarafından 7 ruhsatsız tabanca, 5 ruhsatsız tüfek, 2 kuru sıkı tabanca, 157 fişek, 40 kartuş, 2 bıçak, 22 kök kenevir bitkisi ve 350 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yangında 50 Hayvanı Telef Olan Besici Kadın Gözyaşlarına Boğuldu Yangında 50 Hayvanı Telef Olan Besici Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Yangında 50 Hayvanı Telef Olan Besici Kadın Gözyaşlarına Boğuldu Yangında 50 Hayvanı Telef Olan Besici Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Bu operasyon, Antalya'da suçla mücadele çerçevesinde yürütülen çalışmaların bir parçası olarak dikkat çekiyor. Güvenlik güçleri, halkın güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Dalaman’daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı Dalaman’daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA