Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelen yangında, kopan elektrik telinin neden olduğu düşünülen bir olay sonucunda 50 küçükbaş hayvan telef oldu. Yangını alevler içinde gören besici kadın, gözyaşlarına hakim olamadı ve “Kurbanlık olarak toplam 50 hayvanımız vardı. Bütün paramızı buraya yatırdık” diyerek acısını dile getirdi.

Muğlalı Boksör Kızlar, Avrupa'da Büyük Başarı Elde Etti Muğlalı Boksör Kızlar, Avrupa'da Büyük Başarı Elde Etti

Yangın, saat 11.30 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi 6205 Sokak'ta yer alan ağıl alanında başladı. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında, içerdeki çok sayıda küçükbaş hayvan alevler içinde kaldı. Olayı fark eden vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda itfaiye ekibi olay yerine sevk edildi. Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. İlk yangını gören Fatma Taş, “Eşim balkona çıktı, bir baktık siyah dumanlar çıkıyor. Hemen itfaiyeyi aradık, ne yapacağımızı şaşırdık. Elektrik direğinden ateş çıkıyordu” diyerek durumu aktardı.

Bucak'ta Cami Mahallesi'nde Şofbenden Kaynaklı Yangın! Bucak'ta Cami Mahallesi'nde Şofbenden Kaynaklı Yangın!

20241022Aw313680 9

Besici Arife Yavuz ise, komşularının haber vermesi üzerine yangın yerine geldiğinde ahırın durumu karşısında şoke olduğunu ifade etti. “Kuruluş olarak geçimimizi hayvancılıkla sağlıyorduk. Çok üzgünüm. Tüm paramızı buraya yatırdık” diyerek yaşadığı acıyı paylaştı. Yasin Yavuz da yangında birkaçı dışında tüm hayvanların telef olduğunu belirtti. “Elektrik direğinden kopan tel, ahırın üzerine düşerek kıvılcımlara yol açtı. Sonuç olarak 50 hayvanımızı kaybettik. Hayvancılık bizim baba mesleğimizdi. Bu durumu kabullenmek zor” dedi.

Bucak’ta günün olayı! Yaşadığı evde ölü bulundu Bucak’ta günün olayı! Yaşadığı evde ölü bulundu

Kontrolden Çıkan Araç Ağaca Çarptı: 1 Yaralı Kontrolden Çıkan Araç Ağaca Çarptı: 1 Yaralı

İtfaiye ekipleri, yangının çıkış nedenine dair soruşturma başlattı ve kopan elektrik telinin yangına sebep olabileceği değerlendiriliyor.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA