Antalya'da, adli makamlardan haklarında yakalama emri bulunan şahıslara yönelik büyük bir eş zamanlı operasyon düzenlendi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonda, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından toplam 130 kişi yakalanarak adli makamlara sevk edildi.

5 İlçede Kaçak Tütün Operasyonu: 15 Şahsa Adli İşlem 5 İlçede Kaçak Tütün Operasyonu: 15 Şahsa Adli İşlem

Bursa Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 7 Şüpheli Tutuklandı-1

Operasyon, çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasını hedefleyen kapsamlı bir çalışmanın parçası olarak yürütüldü. Yapılan incelemelere göre, 10 yıl ile 20 yıl arasında hapis cezasına çarptırılmış 1 şahıs, 5 yıl ile 10 yıl arasında hapis cezası bulunan 7 şahıs, 2 yıl ile 5 yıl arasında ceza almış 19 şahıs ve 2 yıl altı ceza almış 39 şahıs olmak üzere, toplam 66 kişinin kesinleşmiş hapis cezası bulunuyordu. Bu şahısların yanı sıra, çeşitli suçlardan aranan diğer kişilerin de yakalanması sağlandı.

Narin olayında son dakika! Ölüm nedeni belli oldu Narin olayında son dakika! Ölüm nedeni belli oldu

Bursa Merkezli Suç Örgütü Operasyonunda 7 Şüpheli Tutuklandı

Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen bu büyük çaplı operasyon, şehrin asayişini sağlamak ve adaletin yerini bulmasını temin etmek amacıyla yürütüldü. Operasyonun ardından yakalanan 130 kişi, adli makamlara sevk edilerek yasal işlemlere başlandı.

Alman Çift, İnat Uğruna 6 Bin Kilometreyi Bisikletle Geldi Alman Çift, İnat Uğruna 6 Bin Kilometreyi Bisikletle Geldi

Kaynak: IHA