Antalya merkezli gerçekleştirilen "Kuyu-27" operasyonunda, 34 şüpheliden 32'si tutuklandı. Operasyon, Antalya'nın yanı sıra 6 farklı ilde düzenlendi. Şüpheliler, elebaşılığını yurt dışında tutuklu bulunan Beratcan Gökdemir'in yaptığı ve halk arasında "Daltonlar" olarak bilinen organize suç örgütüyle bağlantılı olarak gözaltına alındı.

Kenevir Üretimi Yapan İki Şüpheli Fotokapanla Yakalandı Kenevir Üretimi Yapan İki Şüpheli Fotokapanla Yakalandı

Operasyon kapsamında gözaltına alınan şüpheliler, iş insanlarına haraç talep etme, ikamet, iş yeri ve araçları kurşunlama, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, kasten adam öldürmeye teşebbüs, kasten yaralama, genel güvenliği tehlikeye sokma ve mala zarar verme gibi çeşitli suçlamalarla adliyeye sevk edildi.

Antalya'da 'Kuyu-27' Operasyonunda 34 Şüpheliden 32'si Tutuklandı

Yapılan mahkeme değerlendirmesinde, 34 şüpheliden 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, diğer 32'si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Bu operasyon, Antalya'daki organize suçlarla mücadelede önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Yaya Geçidinde Kaldırıma Dalan Araç Dehşeti, İşte Kaza Anı! Yaya Geçidinde Kaldırıma Dalan Araç Dehşeti, İşte Kaza Anı!

Antalya'daki güvenlik güçleri, suç örgütlerinin faaliyetlerini sonlandırmak ve toplumsal güvenliği sağlamak amacıyla benzer operasyonların devam edeceğini belirtti.

Antalya’da 74 aranan şahıs yakalandı Antalya’da 74 aranan şahıs yakalandı

Bu kadarına yok artık! 17 ton bozuk tavuk ele geçirildi Bu kadarına yok artık! 17 ton bozuk tavuk ele geçirildi

Kaynak: IHA