Antalya Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda vatandaşlara bayram süresince ücretsiz hizmet verecek. Antray, nostalji tramvayı ve Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüsler, 30 Mart, 31 Mart ve 1 Nisan tarihlerinde üç günlük Ramazan Bayramı boyunca halkı ücretsiz taşıyacak.

Zabıta ve İtfaiye Ekipleri Görevde

Bu gol her şeyi değiştirdi! Pereira maçtan sonra önemli açıklamalar yaptı Bu gol her şeyi değiştirdi! Pereira maçtan sonra önemli açıklamalar yaptı

Zabıta ekipleri, mezarlıkların düzenini sağlamak ve halkın rahat bir ziyaret gerçekleştirmesi için bayram boyunca görevde olacak. Bayram süresince Uncalı, Andızlı ve Kurşunlu mezarlıklarında zabıta personeli vatandaşlara yardımcı olacak. Ayrıca, Antalya İtfaiye Dairesi, 47 istasyonda 648 personelle 24 saat boyunca olası yangın ve kurtarma operasyonlarına hazır olacak.

Antalya'da Ramazan Bayramı Için Hazırlıklar Tamamlandı! 1

ASAT 24 Saat Hizmet Verecek

Antalya Su ve Atık Su İdaresi (ASAT), su, kanalizasyon ve yağmur suyu hizmetlerinin kesintisiz devam etmesi için bayram boyunca ekiplerini hazır tutacak. Olası arızalar için ALO ASAT 185 Çağrı Merkezi 7/24 hizmet verecek.

Mezarlık Ziyaretlerinde Yardım ve Ring Seferleri

Bayramda en çok ziyaret edilen yerler arasında bulunan mezarlıklarda, din görevlileri ve belediye personeli vatandaşlara yardımcı olacak. Andızlı, Kurşunlu ve Uncalı kent mezarlıklarında, arife günü ve bayramda vatandaşların ziyaretlerini rahatça yapabilmesi için ücretsiz ring seferleri düzenlenecek.

Kaynak: İHA