Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde yaşanan trajik trafik kazasında, 34 GEJ 259 plakalı Opel marka araç, dönüş sırasında direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu su dolu bir kanala uçtu. Olay, bugün saat 13.30 sıralarında Yenigöl Mahallesi Kanal Sokak'ta meydana geldi.

Rampa Aşağı Giden Aracı Durdurmaya Çalışırken Ayağı Sıkıştı Rampa Aşağı Giden Aracı Durdurmaya Çalışırken Ayağı Sıkıştı

Antalya'da Şok Kaza! Araç Su Kanalına Uçtu 2 Yaralı (1)

Kaza sırasında araçta bulunan Yunus Emre Turhal, kendini son anda araçtan atmayı başardı. Araç sürücüsü İsa Özyalçın ise vatandaşların yardımıyla sudan çıkarıldı. İlk müdahalenin ardından sağlık durumu stabil olan Özyalçın, tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

İzne gelen uzman çavuş motosiklet kazasında hayatını kaybetti İzne gelen uzman çavuş motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Antalya'da Şok Kaza! Araç Su Kanalına Uçtu 2 Yaralı (4)

Kazayı gören vatandaşlar, olay yerine polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Ömer Tekmenürel adlı bir tanık, kaza anını ve sonrasını şu şekilde anlattı: “Dönüşte tekerlek kaydı, araç kanala uçtu. İlk başta ön kısmı suya batmıştı, sonra geri döndü. Bir kişi karşıya atladı, diğerini biz çıkardık.”

Bir kayıp daha: 16 yaşındaki Ayça 7 gündür kayıp! Bir kayıp daha: 16 yaşındaki Ayça 7 gündür kayıp!

Antalya'da Şok Kaza! Araç Su Kanalına Uçtu 2 Yaralı (2)

Araçta yolcu olarak bulunan Yunus Emre Turhal, kazayı şu sözlerle anlattı: “Tali yola girdik ve dönüş yaparken aracın ön tekerleği boşluğa düştü. Kanala uçtuk. Ben panik yapmadan önce kendimi dışarıya attım ve köprüden dolaşıp geri geldim.”

Bucak'ta feci kaza otomobil takla attı: 1 ölü 1 yaralı Bucak'ta feci kaza otomobil takla attı: 1 ölü 1 yaralı

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Antalya'da Şok Kaza! Araç Su Kanalına Uçtu 2 Yaralı (3)

Kaynak: IHA