Antalya’nın Alanya ilçesinde, yazdan kalma sıcak günler yerli ve yabancı tatilcileri sahillere çekti. Güneşli havayı değerlendiren tatilciler, Damlataş, Kleopatra ve Keykubat plajlarında denizin keyfini çıkarıyor.

Antalya'da Kaçak Sigara Operasyonu Antalya'da Kaçak Sigara Operasyonu

A W294973 02

Hava sıcaklığının 31 derece, deniz suyu sıcaklığının 28 derece ve nem oranının yüzde 52 olduğu Alanya’da, tatilciler denize girmenin yanı sıra sahilde güneşlenmeyi de tercih ediyor. Bazı turistler kumlarda dinlenirken, diğerleri müzik dinleyip kitap okuyarak zaman geçiriyor. Sahilde yürüyen çiftler ve deniz yataklarında güneşlenen misafirler, renkli görüntüler oluşturuyor. Ayrıca, bazı tatilciler tekne turlarına katılarak Alanya’nın doğal güzelliklerini denizden keşfetme fırsatı buluyor. Meteoroloji yetkilileri, güneşli havanın hafta boyunca devam edeceğini belirtti.

Miray'ı Ezen Öğretmen: "Aracın sensörleri uyarı vermedi" Miray'ı Ezen Öğretmen: "Aracın sensörleri uyarı vermedi"

Antalya’da Yazdan Kalma Güneşli Günler

“Alanya Harika”

Almanya’nın Berlin şehrinden Alanya’ya tatile gelen Sabrina Schmitt, bölgenin güzelliğine vurgu yaptı. Schmitt, “Alanya çok güzel; her yıl buraya geliyorum. Kleopatra Plajı özellikle harika ve keyif verici. Türkiye’nin en güzel denizinin burada olduğunu düşünüyorum, herkese tavsiye ederim. Berlin’den kafa dinlemek için sadece buraya geldim. Alanya, tatil yapmak için en güzel yerlerden biri” dedi.

Antalya’daki yazdan kalma bu günler, tatilcilerin keyifli anılar biriktirmesine olanak tanıyor.

Bu haber tiryakileri üzecek! Zam geldi Bu haber tiryakileri üzecek! Zam geldi

Kaynak: IHA