Antalya'nın Kepez ilçesinde, Altınova Sinan Mahallesi 18. Sokak'ta bulunan bir apartmanın üçüncü katında çıkan yangın, hızlı müdahale sayesinde büyümeden söndürüldü. Yangının, apartman bahçesinde oturan bir sakinin, dumanları fark etmesi üzerine 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesiyle başladığı öğrenildi.

Apartmanda Çıkan Yangın, Hızlı Müdahale ile Söndürüldü

Dumanları gören apartman sakini, yangın konusunda diğer apartman sakinlerini uyararak binanın tahliye edilmesini sağladı. İhbar üzerine olay yerine hızla intikal eden Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, alevlerin diğer odalara sıçramadan yangını kontrol altına aldı.

Apartmanda Çıkan Yangın, Hızlı Müdahale ile Söndürüldü

Yangının, ikametin yatak odasında büyük çaplı hasara neden olduğu belirtilirken, olay anında evde kimsenin bulunmadığı öğrenildi. Yangının hemen ardından, misafirlikte olan ve komşularının haber vermesiyle eve gelen Durmuş Ersoy ve ailesi, itfaiye ekiplerinin çalışmalarını endişeyle izledi. Bu sırada, yaşlı bir kadının fenalaşması üzerine sağlık ekipleri olay yerine çağrıldı. 112 Acil Sağlık ekibi, yaşlı kadının sağlık durumunu kontrol ederek gerekli müdahaleleri yaptı.

2 Yaşındaki Bebeğe Önce Cinsel İstismar Sonra Öldüresiye Dayak Attılar 2 Yaşındaki Bebeğe Önce Cinsel İstismar Sonra Öldüresiye Dayak Attılar

A W285764 04

Olayın ardından, yangın nedeniyle oluşan hasar ve atıklar itfaiye ve vatandaşlar tarafından temizlendi. Yangının kesin çıkış nedeni ise yapılacak incelemelerin ardından belirlenecek.

Atık Tesisinin Çöplüğünde Bebek Cesedi Bulundu Atık Tesisinin Çöplüğünde Bebek Cesedi Bulundu

Camide yangın çıktı: Balkondaki vatandaşın dikkati kurtardı Camide yangın çıktı: Balkondaki vatandaşın dikkati kurtardı

Apartmanda Çıkan Yangın, Hızlı Müdahale ile Söndürüldü-1

Kaynak: IHA