Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, bir apartmanın en üst katında çıkan yangın, bina sakinlerini paniğe sürükledi. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı.

Apartmanda Yangın: Bina Sakinleri Sokağa Döküldü

Antalya’da 74 aranan şahıs yakalandı Antalya’da 74 aranan şahıs yakalandı

Olay, saat 16.00 sıralarında Yeşilbahçe Mahallesi 1450 Sokak’taki bir apartmanın 4. katında meydana geldi. İkamette kimsenin bulunmadığı esnada, daireden yoğun dumanların yükseldiğini gören çevredekiler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

A W295805 03

Dumanların apartmanı sarması sonucu, diğer katlardaki sakinler panik içerisinde binayı tahliye etti. Sokağa çıkan apartman sakinleri, itfaiye ekiplerinin müdahalesini endişeyle izledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, yangına hızla müdahale ederek alevlerin daha fazla yayılmasını önledi. Yangın kontrol altına alındıktan sonra, itfaiye ekipleri apartman içindeki dumanı fan yardımıyla tahliye etti.

Tapuda yeni dönem: Harçlara indirim gelecek! Tapuda yeni dönem: Harçlara indirim gelecek!

Apartmanda Yangın: Bina Sakinleri Sokağa Döküldü

Yangının çıkış nedeni hakkında henüz bir bilgi verilmezken, olayla ilgili incelemelerin devam ettiği bildirildi.

Bucak’ta Güvenilir Tesisat Hizmeti! HSN Tesisat Karot ile 7/24 Çözümler Bucak’ta Güvenilir Tesisat Hizmeti! HSN Tesisat Karot ile 7/24 Çözümler

Kaynak: IHA