Pavyon Sahnesinde Neler Yaşandı?

20 Eylül Cuma akşamı ekrana gelecek bölümde, pavyon sahnesi ile Kanal D’nin iddialı dizisi İnci Taneleri’ne göndermeler yapıldı. Arka Sokaklar’ın tanıtım filminde, Hüsnü'nün "Adın ne senin güzellik?" diye sorduğu kadından, "Adım Dilber aslanım" yanıtını alması dikkat çekti. Hüsnü'nün “Evin barkın var mı senin?” sorusuna "Yoook" cevabı gelince, Emniyet Müdürü Candan’ın "Operasyona konsantre olalım arkadaşlar" uyarısıyla ortam bir anda ciddileşiyor.

Arkasokaklar Ozgurozan Pavyon

Fragman İzleyicileri İkiye Bölündü

Pavyon sahneleriyle sosyal medyada büyük ilgi gören tanıtım, dizinin fanları arasında çeşitli yorumlara yol açtı. Bazı izleyiciler, Mesut'un pavyona gitmesinin ardından Selin’in kıskanacağını öne sürerken, diğerleri "Çoban spor iş başında" yorumunu yaptı.

66Ead76Bf947Dac8F00C850C

Tavuk dönerde yeni dönem! Artık böyle satılacak Tavuk dönerde yeni dönem! Artık böyle satılacak

Efsane Ekip ve Yeni Bölüm Detayları

Arka Sokaklar, Türk televizyon dünyasında uzun süredir varlığını sürdürüyor. Yapımcılığını D Media'nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini bu sezon Baran Özçaylan yapıyor. Kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar gibi başarılı isimleri barındıran dizi, her Cuma akşamı Kanal D’de izleyicilerle buluşmaya devam edecek.

Editör: Haber Merkezi