18 yaşından beri aşk yaşadığı mühendis Metin Temel ile 10 yıl süren ilişkilerini noktalayan Malbora, bu kararıyla sevenlerini şaşırttı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çiftin ayrılığı 4 ay önce gerçekleşmiş olsa da, Malbora sosyal medya hesabından Temel ile olan tüm fotoğraflarını silerek ayrılığı resmileştirmiş.

Yeni Bir Hayata Merhaba
Aslıhan Malbora, bu zorlu süreçte yeni projesi Lefter filminin setinde kendine yeni bir başlangıç yapıyor. Filmde Erdem Kaynarca'nın partneri Meri karakterine hayat verecek olan Malbora, oyunculuğa verdiği önemle dikkat çekiyor.

Aslıhan Malbora 10 Yıllık Aşkını Sonlandırdı!
Ayrılık Nedeni Merak Ediliyor
Uzun süredir birlikte olan çiftin ayrılık nedeni ise henüz bilinmiyor. Özel hayatını gözlerden uzak tutmayı tercih eden Malbora, bu konuda herhangi bir açıklama yapmadı.

Sosyal Medyada Sessiz Kalmayı Tercih Etti
Aslıhan Malbora, ayrılık haberinin ardından sosyal medya hesabında herhangi bir açıklama yapmamayı tercih etti. Fanları ise oyuncunun bu zorlu süreçte yalnız olmadığını belirten mesajlarla destekledi.

Dilan Polat neden tahliye edildi? İşte son gelişmeler... Dilan Polat neden tahliye edildi? İşte son gelişmeler...

Aslıhan Malbora 10 Yıllık Aşkını Sonlandırdı!-1
Lefter Filmiyle Ekranlarda
Aslıhan Malbora, yakında vizyona girecek olan Lefter filminde yer alarak hayranlarıyla buluşacak. Yeni projesiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu, hem özel hayatında hem de iş hayatında yeni bir döneme adım atıyor.

Özetle
Aslıhan Malbora, 10 yıllık sevgilisi Metin Temel'den ayrıldı. Ayrılık 4 ay önce gerçekleşmiş olsa da, Malbora sosyal medya hesabından bu durumu yeni duyurdu. Malbora, yeni projesi Lefter filminde Erdem Kaynarca'nın partneri olacak. Ayrılık nedeni henüz bilinmiyor.

Kaynak: Haber Merkezi