Demet Akalın'ın Kiracı Sorunu: "Adam Evime Çöktü" Demet Akalın'ın Kiracı Sorunu: "Adam Evime Çöktü"

2016 yılında dünyaevine giren çift, ilk bebeklerinin heyecanını yaşıyor.
Atagül, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla hamile olduğunu duyurdu. Karnını okşayan bir fotoğrafla birlikte yaptığı paylaşımda, "Bir süre daha bu 'mutluluğumuzu' mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buyduaçıkçası... Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" notunu düştü.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Bebek Bekliyor!-1
"Fatih Harbiye" Aşkından Bebek Mutluluğu
"Fatih Harbiye" dizisiyle tanışıp aşk yaşayan Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti, 2016 yılında görkemli bir düğünle evlenmişti. 8 yıllık evliliklerinin meyvesini alacak olan çift, bebekleriyle daha da mutlu bir yuva kuracak.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Bebek Bekliyor!-2
Sosyal Medyada Gündem Oldu
Çiftin bebek haberi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Fanlar, çiftin mutluluğuna ortak olurken, birçok ünlü isim de tebrik mesajları gönderdi.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Bebek Bekliyor!-3
Kadir Doğulu'nun Romantik Yorumu
Birkaç gün önce Neslihan Atagül'ün sosyal medya paylaşımına yaptığı romantik yorum da yeniden gündeme geldi. Atagül'ün "2-B sınıfından Neslihan arkadaşımız motor becerilerini geliştiriyor" notuyla paylaştığı fotoğrafına Kadir Doğulu, "Merhaba 2-B'den Neslihan, ben 4-D'den Kadiy, senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın? Evet mi, hayır mı?" şeklinde esprili bir yorum yapmıştı.

Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu Bebek Bekliyor!-4
"Gecenin Ucunda" Son Projesi Oldu
Son olarak "Gecenin Ucunda" dizisinde başrolleri paylaşan çift, bir süredir ekranlardan uzak duruyordu. Bebek haberiyle birlikte, hayranları çiftin yeni projelerde yer almasını bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi