Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) yaz okulu kayıtları başladı. ATA AÖF ders kayıtları ne zaman yapılacak? ATA AÖF ders kayıt ücreti var mı? Peki, ATA AÖF yaz okulu sınavı ne zaman gerçekleştirilecek?

Aöf Sınav

ATA AÖF ders kayıtları başladı mı?

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF), yaz okulu kayıtlarının başladığını duyurdu. Yayımlanan takvime göre, yaz okulu kayıtları 15 Temmuz 2024 ile 21 Temmuz 2024 tarihleri arasında tamamlanacak.

ÖSYM 2024 Sınav Takvimi Yayımlandı

ATA AÖF yaz okulu ne zaman başlayacak?

2024 MEB temizlik personeli başvuruları ne zaman? 2024 MEB temizlik personeli başvuruları ne zaman?

ATA AÖF yaz okulu, 22 Temmuz 2024 tarihinde başlayacak ve 23 Ağustos 2024 tarihinde sona erecektir. Yaz okulu derslerinin ardından, Yaz Okulu ve Mezuniyet Üç Ders Sınavı 24 Ağustos 2024 tarihinde Türkiye'nin 81 ilinde aynı anda ve yüz yüze yapılacak.

Ales Sınavında Sona Yaklaşıyoruz! İşte Tüm Detaylar

ATA AÖF Kayıt İşlemleri ve Ders Seçimi nasıl yapılır?

Atatürk Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, yaz okulu kayıt işlemleri ders seçiminden sonra öğretim ücretinin ödenmesi ile tamamlanacaktır. Öğrenciler, yaz okulunda en fazla beş ders seçebilirler. Bu dersler, öncelikle alt yarıyıl dersleri olmak üzere, daha önce alınıp başarısız olunan (FF harf notlu) ve/veya ilk defa alınacak derslerden seçilebilir. Dersler, sadece yaz okulu döneminde alınabilecek şekilde düzenlenmiştir ve takip eden üst yarıyıllardan (güz veya bahar) da seçilebilir.

Auzef Ara Sınav Sonuçları Açıklandı

ATA AÖF sınavları nerede yapılacak?

Kayıt ile birlikte sınav yeri tercihleri de alınacak olup, bu tercihler sonradan değiştirilemeyecektir. Yaz okuluna kayıt yaptıran öğrencilere herhangi bir nedenle materyal ücreti iadesi yapılmayacaktır. Yaz okulu kayıtları, 21 Temmuz 2024 Pazar günü saat 23.59'a kadar yapılabilecektir.

ÖSYM 2024 Sınav Takvimi Yayımlandı (1)

ATA AÖF sınav başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

Daha fazla bilgi almak ve kayıt işlemlerini tamamlamak için Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi'nin resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

I Hma W R R2I02Uxyz Ol Ti J G

ATA AÖF sınavları hakkında...

Atatürk Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) yaz okulu ders kayıtları 15 Temmuz 2024 ile 21 Temmuz 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Yaz okulu, 22 Temmuz 2024'te başlayacak ve 23 Ağustos 2024'te sona erecektir. Yaz okulu ve mezuniyet için üç ders sınavı ise 24 Ağustos 2024 tarihinde, Türkiye'nin 81 ilinde eş zamanlı olarak yüz yüze yapılacaktır.

Kaynak: ntv