Aydın'ın Efeler ilçesinde 33 yaşındaki Ebru Öcal, evinde Cihan K. tarafından bıçaklanarak hayatını kaybetti. İki çocuk annesi olan Öcal'ın daha önce Cihan K. ile birlikte yaşadığı ve şiddet gördüğü için tekrar eşi Serkan Ö. ile barıştığı öğrenildi.

Uşak'ta huzurevi zamlarına tepki: Fiyatlar huzur kaçırıyor! Uşak'ta huzurevi zamlarına tepki: Fiyatlar huzur kaçırıyor!

Olay, 54 Sokak'ta saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Ebru Öcal bir süre önce Cihan K. ile kaçmış ve birlikte yaşamaya başlamıştı. Ancak, yaşadığı şiddet nedeniyle geri döndüğü eşiyle barıştıktan sonra aile başka bir eve taşındı. Cihan K., Ebru Öcal'ın yeni adresini öğrenip, eşi evde yokken evine geldi.

Ebru Öcal ile Cihan K. arasında çıkan tartışma, korkunç bir sona yol açtı. Cihan K., Ebru'yu üç bıçak darbesiyle yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Gürültüleri duyan komşuları, genç kadını kanlar içinde buldu ve 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Ebru Öcal'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Genç kadının cansız bedeni, yapılan incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Editör: Evrim Tuna Şahin