Show TV'nin sevilen dizisi Bahar'da heyecan dorukta! Evren'in vurulmasıyla hayatı alt üst olan Bahar'ı yeni bir sürpriz bekliyor. İşte dizinin 21. bölümünden merak uyandıran detaylar...

Galeri 906X510-1

Bahar'ın Hayatı Alt Üst Oluyor

Dizinin 21. bölümünde, Bahar'ın hayatı Evren’in vurulmasıyla tamamen değişiyor. Hastaneden uzaklaştırılan Bahar, büyük bir çaresizlik içinde kalırken, Timur'un Evren’i kurtarma çabaları da işleri daha da karmaşık hale getiriyor. Süreyya'nın Bahar'a vurduğu son darbe, izleyicileri derinden etkileyecek.

Bahar 6 Bolum Fragmani Izle Seni Cok Ozledim Bahar

Merakla Beklenen Genç Hastanın Kimliği

Hastaneye ani bir şekilde gelen genç hastanın kimliği, asistanlar ve doktorlar arasında merak uyandırıyor. Bahar’ın yaşadığı zorluklarla dolu süreçte, Efsun'un başlattığı manipülasyonlar, Seren ve Aziz Uras'ı karıştırmakla meşguldür.

3730341 1920X1080

Küllerinden Doğma Mücadelesi

Hayatında çok şey kaybeden Bahar, yeniden doğmaya kararlı. Ancak bölüm finalinde onu bekleyen acı sürpriz, izleyicileri şok edecek.

Kapak 114910

Dizinin etkileyici oyuncu kadrosunda Demet Evgar (Bahar), Buğra Gülsoy (Evren), Mehmet Yılmaz Ak (Timur), Büşra Pekin (Süreyya) gibi isimler yer alıyor. “Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?” 22 Ekim Salı akşamı saat 20.00’de Show TV’de izleyici karşısında olacak.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Furkan Bölükbaşı'nın Atatürk Paylaşımına Alperen Duymaz'dan Sert Tepki Furkan Bölükbaşı'nın Atatürk Paylaşımına Alperen Duymaz'dan Sert Tepki

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Oğuzhan Saylar