Dila Kırarslı'ya Çarpıp Kaçan Sürücü Kimdir?
İstanbul Beşiktaş’ta, 11 Ağustos Pazar sabahı Fulya Deresi Sokak’ta meydana gelen kazada, yolda yürüyen Dila Kırarslı’ya çarpıp kaçan sürücü Furkan Dağlı, kasten yaralama suçundan tutuklandı. Olayın ardından kaçan Dağlı’nın kasten yaralama da dahil olmak üzere toplamda 31 suç kaydının bulunduğu ortaya çıktı. Dağlı’nın turizmci ve otel sahibi olduğu biliniyor.

Beşiktaş'ta Çarpıp Kaçan Sürücü Tutuklandı

Kaza Nasıl Gerçekleşti?
Kaza, saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Yokuş aşağı hızla ilerleyen cipin sürücüsü Furkan Dağlı, direksiyon hakimiyetini kaybederek park halindeki dört araca çarptı ve ardından yolda yürüyen Dila Kırarslı’ya çarptı. Çarpmanın etkisiyle cip devrilirken, Kırarslı ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Aracın içindeki iki kişi yara almadan kurtulurken, Kırarslı hastaneye kaldırıldı.

Maymun Çiçeği virüsü belirtileri nelerdir? Nasıl bulaşır? Maymun Çiçeği virüsü belirtileri nelerdir? Nasıl bulaşır?

Jl3 Soge C Hka1 D L70O1Dp K Q

Furkan Dağlı'nın Kaçış Süreci Ne Oldu?
Kazanın ardından olay yerinden kaçan Furkan Dağlı, dört saat sonra Çerkezköy’de yakalandı. Kaçak sürücünün, savcılığın talebi doğrultusunda Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınmasının ardından, tutuklandığı bildirildi.

Yunanistan'a Kaçmaya Hazırlanan Suç Örgütü Elebaşı Yakalandı Yunanistan'a Kaçmaya Hazırlanan Suç Örgütü Elebaşı Yakalandı

Beşiktaş'ta Çarpıp Kaçan Sürücü Tutuklandı

Sürücünün Suç Kayıtları ve Profilinde Neler Var?
Furkan Dağlı’nın 31 suç kaydının bulunduğu ve bu suçlar arasında kasten yaralama suçlarının da yer aldığı öğrenildi. Dağlı’nın aynı zamanda turizmcilik ve otelcilik yapması, olayın ardından medyada geniş bir yankı uyandırdı. Dağlı’nın suç geçmişi ve kaza sonrası tutuklanması, olayın ciddiyetini bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaybolan Alzheimer hastası yaşlı adam ormanda bulundu Kaybolan Alzheimer hastası yaşlı adam ormanda bulundu

"Kuyu-18" Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi "Kuyu-18" Operasyonlarıyla Organize Suç Örgütü Çökertildi

Kaynak: Haber Merkezi