Antalya'nın Alanya ilçesinde gerçekleşen 'Big Mable' su sporu aktivitesinde trajik bir kaza meydana geldi. Cennet Aslan isimli kadın, aktivite sırasında denize düşüp üzerine bir parasailing teknesinin geçmesi sonucu hayatını kaybetti.

'Big Mable' Eğlencesi Feci Bir Kaza Ve Ölüm Ile Sonlandı (4)

Olay, Okurcallar Mahallesi açıklarında, saat 13.00 sıralarında yaşandı. 36 yaşındaki Cennet Aslan, şişme botla yapılan ve bir sürat teknesi tarafından çekilen 'Big Mable' aktivitesine katıldı. Botun denizden uzaklaşması sırasında, teknenin manevra yapması sonucu Aslan bottan savrularak denize düştü. Maalesef, o sırada bölgede bulunan başka bir parasailing teknesi Aslan’ı fark etmeden üzerinden geçti.

3 Ayrı Hırsızlık Olayının Şüphelileri Tutuklandı 3 Ayrı Hırsızlık Olayının Şüphelileri Tutuklandı

A W285586 02

Kaza ihbarının ardından Alanya Sahil Güvenlik Komutanlığı, Alanya İlçe Jandarma Komutanlığı ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler, bot yardımıyla denizden çıkarılan Aslan’ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Cennet Aslan’ın cesedi, savcılık incelemesinin ardından Alanya Belediye Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

Eğirdir'de Sakin Şehirler Toplantısı Gerçekleşti Eğirdir'de Sakin Şehirler Toplantısı Gerçekleşti

Esnaf Dükkanının Önüne Park Eden Araca Göz Göre Göre Çarptı Esnaf Dükkanının Önüne Park Eden Araca Göz Göre Göre Çarptı

Kaynak: IHA