Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, dükkanının önüne park edilen araca sinirlenen esnaf, park halindeki araca çarptıktan sonra özür diledi. Olayın ardından yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Esnaf Dükkanının Önüne Park Eden Araca Göz Göre Göre Çarptı

Olay, Antalya'nın Sedir Mahallesi 728 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Hakan Akyol isimli vatandaş 8 Eylül akşamı aracını apartmanın önüne park etti. Ertesi sabah, dükkan sahibi Selçuk T. tarafından park yerinden çıkarılması istenen Akyol, sokağın kamuya açık olduğunu belirterek talebi reddetti. Bu sırada Selçuk T., “O zaman olacakları gör” diyerek 07 GZ 796 plakalı aracına yöneldi.

Esnaf Dükkanının Önüne Park Eden Araca Göz Göre Göre Çarptı

Selçuk T., hızla geri manevra yaparak Hakan Akyol’a ait araca çarptı. O anlar, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Çarpmanın ardından Selçuk T., araçtan inerek “Kaydırdım, yanlışlıkla oldu” diyerek özür diledi. Daha sonra, kamera görüntülerinin farkına varan Selçuk T., aracının masraflarını karşılayacağını belirtti. Ancak olay sırasında mahalle sakinleri de duruma tepki gösterdi ve tartışma yaşandı. Selçuk T.’nin arkadaşı olduğu iddia edilen bir kişi, pompalı tüfekle geri gelmekle tehdit etti.

Tır şoförü seyir halinde kriz geçirdi: Bariyerler durdurdu Tır şoförü seyir halinde kriz geçirdi: Bariyerler durdurdu

Esnaf Dükkanının Önüne Park Eden Araca Göz Göre Göre Çarptı

Olay Anları Kamera Kayıtlarında

Gülsün Akyol, yaşananları cep telefonu kamerasına kaydetti. Akyol, “Aracımızı park ettikten sonra Selçuk T., bize ‘Aracınızı çekin, yoksa başınıza neler geleceğini göreceksiniz’ dedi. Aracı çekmediğimizde, kendisi kasten geri manevra yaparak aracımıza çarptı. Daha sonra özür dileyip masrafları karşılayacağını söyledi. Olay anında çocuğum da araçta olabilirdi. Hem maddi hem manevi zarar gördük. Ayrıca tehditler ve küfürler devam ediyor. Bu tür davranışların caydırıcı bir yaptırıma tabi tutulmasını istiyoruz” dedi.

Motosiklet ile Bariyerlere Çarpan Sürücü Hayatını Kaybetti Motosiklet ile Bariyerlere Çarpan Sürücü Hayatını Kaybetti

A W285570 08

Şikayet ve Tehditler

Hakan Akyol, olayın ardından adli süreç başlattı. Akyol, Selçuk T.’nin aracını yakmakla tehdit ettiğini de belirtti. “O gün akşamı tekrar tahrik edici konuşmalar ve tehditler aldık. Selçuk T., ‘Aracını buradan çekmezsen yakarım’ diyerek bizi tehdit etti. Bu nedenle aracımızı güvenli bir yere çektik. Şikayetçi olduk ve sürecin takipçisiyiz. Yapılanların yanına kalmaması için mücadele edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Antalya'nın 800 Yıllık Mahallesi, Avrupalı Turistlerin Yeni Gözdesi Antalya'nın 800 Yıllık Mahallesi, Avrupalı Turistlerin Yeni Gözdesi

Halk Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı Halk Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı: 2 Kişi Yaralandı

Esnaf Dükkanının Önüne Park Eden Araca Göz Göre Göre Çarptı

Kaynak: IHA