Antalya'da yaşanan korkunç olayda, boşanma aşamasındaki eşi Fadim Temirhanoğulları'nı tabancayla vurarak öldüren Savaş Temirhanoğulları tutuklandı. Olayın ardından gözaltına alınan F.İ. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Boşanma Aşamasındaki Eşini Vuran Katil:

Konyaaltı ilçesindeki lüks bir sitede meydana gelen olayda, Fadim Temirhanoğulları'nın cansız bedeni, kızı tarafından bulundu. Şiddet gördüğü için boşanma davası açtığı eşi Savaş Temirhanoğulları hakkında uzaklaştırma kararı bulunuyordu.

Boşanma Aşamasındaki Eşini Kurşun Yağdıran Adam Aranıyor (16)

Katil 24 saat içinde yakalandı

Olayın ardından başlatılan geniş çaplı soruşturma sonucu, katil zanlısı Savaş Temirhanoğulları, Antalya'nın Korkuteli ilçesinde saklandığı villada yakalandı. Olay yerinden kaçmasına yardım ettiği iddia edilen F.İ. de gözaltına alındı.

Narin cinayetinde silinen mesajlar ortaya çıktı! İşte o yazışmalar Narin cinayetinde silinen mesajlar ortaya çıktı! İşte o yazışmalar

İzinsiz Eğitim Faaliyeti Yürüten 4 Okul Mühürlendi İzinsiz Eğitim Faaliyeti Yürüten 4 Okul Mühürlendi

Boşanma Aşamasındaki Eşini Vuran Katil:

Adliyeye sevk ve tutuklama

Her iki şüpheli de emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savaş Temirhanoğulları, 'kasten öldürme' suçundan tutuklanırken, F.İ. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Orman Yangını Kontrol Altına Alındı: 2 Hektar Alan Zarar Gördü Orman Yangını Kontrol Altına Alındı: 2 Hektar Alan Zarar Gördü

Kaynak: IHA