Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Köyü'nde, 19 gün önce cesedi bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayet soruşturmasında çarpıcı detaylar gün yüzüne çıkıyor. Narin'in amcası Salim Güran ile 15 yaşındaki işçisi R.A.'nın arasında geçtiği iddia edilen mesajlaşmalar dosyaya girdi.

Narin

Şüpheli Mesajlaşmalar Gündemde

R.A.'nın, Narin kaybolduktan sonra Salim Güran ile yaptığı yazışmalarda dikkat çeken ifadeler yer aldı. Mesajlarda, Güran’ın R.A.'ya, "O sondaki köşede bir şeyin düşmüş ha, sana ait bir şey sondaki yamaçta, yamacın köşesi taş" şeklinde yönlendirme yaptığı, R.A.'nın ise "Tamam henüz bende değil, daha ölmemiş" şeklinde yanıt verdiği belirtildi. Bu mesajların, Narin'in kaybolduğu dönemle ilişkili olduğu ifade ediliyor.

Narin'in Abisi Baran Güran'dan Açıklama: Allah İçin Yapmayın

R.A.'nın İfadesinde Çelişkiler

R.A., sorgusunda bu yazışmaları hatırlamadığını öne sürdü. Ayrıca, saat 14:00'dan sonra Salim Güran’ın yanından ayrılmadığını iddia eden R.A., çelişkili ifadeler verdi. Savcının, Güran’ın tarladan başka yerlere gittiğini belirten ifadesiyle çelişen bu beyanlar üzerine R.A., "Bu çelişkiye ilişkin söyleyecek bir şeyim yok" yanıtını verdi.

Son dakika Narin Cinayeti Gelişmesi Baba serbest, anne ve abiye tutuklama istendi. Son dakika Narin Cinayeti Gelişmesi Baba serbest, anne ve abiye tutuklama istendi.

R.A.'ya, 21 Ağustos tarihinde Salim Güran ile yaptığı beş görüşme de soruldu. Ancak R.A., bu görüşmeleri de hatırlamadığını ifade etti. Ayrıca, diğer şüpheli Nevzat B.'nin beyanlarıyla çelişen ifadeleri hakkında da açıklama yapmadı.

Narin'in Abisi Baran Güran'dan Açıklama: Allah İçin Yapmayın

Savcıdan Çarpıcı Soru

Soruşturma savcısı, R.A.'ya çelişkili ifadeler ve yazışmalar ışığında neden Salim Güran'ı korumaya çalıştığını sordu. R.A., bu soruya "Ben Salim’i korumuyorum. Salim saat 14:00’dan sonra kıyafet değiştirmek için gitmesi dışında yanımdan ayrılmadı" şeklinde cevap verdi.

Narin'in ablası merdivenlerden düşerek mi öldü? İşte ölüm raporu Narin'in ablası merdivenlerden düşerek mi öldü? İşte ölüm raporu

Narin'in Abisi Baran Güran'dan Açıklama: Allah İçin Yapmayın

Soruşturma Devam Ediyor

Diyarbakır Adliyesi'ne sevk edilen 22 zanlıdan 8’i tutuklanmışken, soruşturma devam ediyor. Narin Güran'ın cinayetinin aydınlatılması için yapılan çalışmalarda, R.A.'nın ifadeleri ve mesajlaşmaları önemli bir rol oynuyor.

Narin olayında raporun ayrıntıları! Boynunda kanama... Narin olayında raporun ayrıntıları! Boynunda kanama...

Narin'in annesi olay gününü tek tek anlattı! 'Narin'in kaybolduğunu söylemedim' Narin'in annesi olay gününü tek tek anlattı! 'Narin'in kaybolduğunu söylemedim'

Kaynak: Haber Merkezi