Tekme ve sopalarla darp edilen genç yaşama tutunamadı Tekme ve sopalarla darp edilen genç yaşama tutunamadı

Isparta'da mermer fabrikasında çalışan 27 yaşındaki Raziye Çelik, evinde baygın halde bulundu ve hastanede hayatını kaybetti. Epilepsi krizi geçirdiği belirlenen Çelik’in ölümüne dair detaylar ve soru işaretleri gündemde.

Raziye Çelik Nasıl Hayatını Kaybetti?
10 Ağustos Cumartesi günü, Raziye Çelik işten izin alarak rahatsız olduğunu bildirmişti. Ertesi gün telefonla ulaşamayan ailesi ve yakınları, endişelenerek durumu kontrol etmek amacıyla Çelik’in evini ziyaret etmeye karar verdiler. Arkadaşı tarafından yapılan kontrol sırasında kapının açılmaması ve telefon sesinin içeriden gelmesi üzerine polise haber verildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kapı açıldı ve Raziye Çelik, evinde bilinci kapalı şekilde bulundu.

Sağlık Ekipleri Ne Yaptı?
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Raziye Çelik’i Süleyman Demirel Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Tüm müdahalelere rağmen Çelik’in hayatını kurtarmak mümkün olmadı. İlk belirlemelere göre, epilepsi krizi geçirdiği tespit edilen Çelik’in kesin ölüm nedeni otopsi sonrası netleşecek.

raziye çelik vefat

Cenaze Töreni Ne Zaman ve Nerede?
Raziye Çelik’in cenazesi, yarın Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Kestel köyünde toprağa verilecek. Ailesi ve yakınları, bu zor günlerinde destek bekliyor.

Epilepsi Krizi Nedir ve Nasıl Önlenir?
Epilepsi, beyin hücrelerinde anormal elektriksel aktiviteler sonucunda meydana gelen bir nörolojik hastalıktır. Krizlerin neden olduğu ani bayılma ve bilincin kaybolması gibi durumlar ciddi sağlık riskleri taşır. Epilepsi hastalarının düzenli tıbbi kontrolleri ve ilaç tedavisi ile krizlerin yönetilmesi önemlidir.

Kaynak: Haber Merkezi