Bucak su kesintisi! 24 saat sürecek Bucak su kesintisi! 24 saat sürecek

Burdur'un Bucak ilçesinde, halasının oğlunu otomobilinin önünü kesip tüfekle vurarak öldüren Onur A. (23) ve eşi Şerife A. (20) tutuklandı. Olay, 22 Eylül Pazar akşamı saat 20:00 sıralarında Yunus Emre Mahallesi'nde meydana geldi.

Bucak'ta Hala Oğlunu Öldüren Genç Ve Eşi Tutuklandı (3)

Yıldırım Caddesi ile 811 Sokak kavşağında daha önce husumet yaşadığı halasının oğlu Beytullah Soylu'nun (24) geçeceğini bilen Onur A., aracını kuzeninin önüne koyarak av tüfeğiyle aracına ateş açtı. Saldırı sırasında göğsünden vurulan Beytullah Soylu, direksiyondaki bilinç kaybıyla birlikte yokuş aşağı devam eden otomobilinin kontrolünü kaybetti ve park halindeki bir araca çarparak durabildi. Olayın ardından saldırgan, olay yerinden kaçtı.

Bucak'ta Hala Oğlunu Öldüren Genç Ve Eşi Tutuklandı (2)

Beytullah Soylu, hastaneye kaldırılmasına rağmen yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayın ardından kaçan Onur A., polis ekiplerinin düzenlediği bir operasyon sırasında bir harabe evde yakalandı. Onur'un babası Y.A. (47), eşi Şerife A. (20) ve arkadaşları B.T. ile E.A. da, suç delillerinin gizlenmesine yardım ettikleri gerekçesiyle gözaltına alındı.

Bucak'ta Hala Oğlunu Öldüren Genç Ve Eşi Tutuklandı (4)

Emniyetteki işlemleri tamamlanan Onur A. ve eşi Şerife A., Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Sulh Ceza Hakimleri, Onur A. ve Şerife A.'ya tutuklanma kararı verirken, Y.A., B.T. ve E.A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bucak'ta Hala Oğlunu Öldüren Genç Ve Eşi Tutuklandı (6)

Onur A.'nın emniyetteki ifadesinde, halasının oğlu ile ailecek husumet yaşadıklarını, daha önce bir kaç kez çatıştıklarını ve karşılıklı olarak tehditlerde bulunduklarını belirtti. Bu nedenle, Beytullah Soylu'yu öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi. Tutuklu sanıklar Onur A. ve eşi Şerife A., Burdur E. Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bucak'ta Hala Oğlunu Öldüren Genç Ve Eşi Tutuklandı (7)

Bu trajik olay, Bucak'ta ailevi husumetlerin ne şekilde can kaybına yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz
Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: IHA