Merkez: Cantürk Eczanesi

Adres: Bahçelievler Mahallesi Atatürk Caddesi No:38/E Öğretmenevi Karşısı
Telefon: 0248 234 35 00

Burdur merkezde yer alan Cantürk Eczanesi, acil ilaç ihtiyaçlarınız için bu gece nöbetçi. Öğretmenevi karşısında bulunan bu eczane, merkezi konumu ile kolayca ulaşılabilir.

Bucak: Arlı Eczanesi

Adres: Çavuşlar Mahallesi 3055 Sokak No:4/A
Telefon: 0248 325 25 89

Bucak ilçesinde yaşayanlar için nöbetçi olan Arlı Eczanesi, Çavuşlar Mahallesi'nde hizmet veriyor. Acil durumlarda ihtiyaç duyabileceğiniz ilaçlar için Arlı Eczanesi’ne ulaşabilirsiniz.

Burdur’un İlk Kadın Valisi: Tülay Baydar Bilgihan Burdur’un İlk Kadın Valisi: Tülay Baydar Bilgihan

Gölhisar: Şifa Eczanesi

Adres: Pazar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi 93/B
Telefon: 0248 411 34 21

Gölhisar'da nöbetçi olan Şifa Eczanesi, Cumhuriyet Caddesi'nde yer alıyor. İlçedeki vatandaşlar, gece boyunca bu eczaneden hizmet alabilirler.

Yeşilova: Yeşilova Eczanesi

Adres: Emek Mahallesi Hastane Caddesi No:17, Yeşilova, Burdur
Telefon: 0248 618 22 20

Yeşilova ilçesinde bulunan ve Hastane Caddesi’nde hizmet veren Yeşilova Eczanesi, bu gece nöbetçi. Acil durumlar için Yeşilova Eczanesi’ne başvurabilirsiniz.

Karamanlı: Deva Eczanesi

Adres: Barbaros Mahallesi Hastane Caddesi No:21/A
Telefon: 0248 531 24 24

Karamanlı’da nöbetçi olan Deva Eczanesi, Barbaros Mahallesi’nde yer alıyor. Hastane Caddesi üzerinde bulunan eczaneye ihtiyaç halinde ulaşabilirsiniz.

Bu gece boyunca nöbetçi olan bu eczaneler, sizlere sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Acil ilaç ihtiyaçlarınız için yukarıdaki adres ve telefon bilgilerini kullanarak eczanelere ulaşabilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin; en yakın eczaneden gerekli desteği alabilirsiniz.

Editör: Şule Akyol