Burdur’da meydana gelen trafik kazasında, aynı yöne seyreden iki otomobil çarpıştı ve 1’i çocuk 3 kişi yaralandı. Peki, kaza nasıl gerçekleşti ve yaralıların durumu nedir?

Tarlaya giden yaşlı adama kamyon çarptı, hayatını kaybetti Tarlaya giden yaşlı adama kamyon çarptı, hayatını kaybetti

Kaza Nasıl Gerçekleşti?
Burdur-Afyonkarahisar kara yolunun 15'inci kilometresinde saat 12.00 sıralarında yaşanan kazada, Burdur'dan Afyonkarahisar yönüne gitmekte olan Kerim Ç. (31) yönetimindeki 06 DTE 870 plakalı otomobil ile aynı yönde ilerleyen Remzi T.'nin kullandığı 15 DV 100 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucu Kerim Ç.'nin aracı ile birlikte Büşra Ç. (29) ve Elif Nisa Ç. (4) yaralandı.

Burdur'da Trafik Kazası: 1'i Çocuk 3 Kişi Yaralandı

Yaralıların Durumu Ne?
Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Remzi T.'nin kazada yara almadığı belirtildi. Yaralılar, ambulansla Burdur Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Afyonkarahisar'da ambulans ile otomobil çarpıştı: 2 ağır 5 yaralı Afyonkarahisar'da ambulans ile otomobil çarpıştı: 2 ağır 5 yaralı

Burdur'da Trafik Kazası: 1'i Çocuk 3 Kişi Yaralandı-1

Başkan Ümit Alagöz Karamanlı Belediye Başkanını Hedef Aldı Başkan Ümit Alagöz Karamanlı Belediye Başkanını Hedef Aldı

Kazanın Nedeni ve Önlemler
Kazanın nedeni henüz belirlenmedi, ancak sürücüler arasındaki dikkatsizlik veya yol koşulları etkili olabilir. Trafikte güvenliği artırmak için dikkatli ve dikkatli olmak, kazaların önlenmesine yardımcı olabilir.

İşe yetişmek için acele etti: 10 metrede iki kaza yaptı İşe yetişmek için acele etti: 10 metrede iki kaza yaptı

Kaynak: Haber Merkezi