Burdur’da, Türkiye genelinde 115 bin üyesi bulunan Büro Memur-Sen’in yeni şubesi, Genel Başkan Yusuf Yazgan’ın katılımıyla hizmete açıldı. Yazgan, "Büro Memur-Sen yükselişe devam ediyor" diyerek yeni dönemin önemine dikkat çekti.

Üye Sayısı 500’e Yükseldi

Burdur’daki yeni şubenin açılışında konuşan Yazgan, Büro Memur-Sen’in üye sayısının 500’e ulaştığını belirtti. Açılışta kurdele kesimi gerçekleştiren Yazgan, hizmet binasının tüm çalışanlar için hayırlı olmasını diledi. “Son üç yılda üye sayımızı yüzde 50 artırarak 72 binden 115 bine ulaştık” diyen Yazgan, kamu çalışanlarının sorunlarına dikkat çekerek bu konudaki mücadelelerini sürdüreceklerini vurguladı.

Çarpışan otomobiller levhaları yıktı: 3 yaralı Çarpışan otomobiller levhaları yıktı: 3 yaralı

Kamu Çalışanlarının Hakları İçin Mücadele

Yazgan, 3600 ek gösterge ve tasarruf genelgesi gibi konuların çözümü için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. “Son aylarda dört aşamalı bir eylem planı açıkladık ve Bolu’dan Ankara’ya yürüyüşle taleplerimizi dile getirdik” diye ekledi.

Büro Memur-Sen Burdur Şubesi Açılışı Gerçekleşti

Yargı Reformuna Dikkat Çekildi

Yeni yasama yılına da değinen Yazgan, TBMM’nin açılışının ardından, yargı reformunun yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini ifade etti. “Cumhurbaşkanımız, yargı reformunun adil düzenlemelerle ele alınması gerektiğini vurguladı” dedi.

Coğrafi Gelişmelere Dikkat

Bölgedeki savaşlara da atıfta bulunan Yazgan, “Özellikle İsrail’in Filistin’e yönelik saldırıları ve Lübnan’a yapılan saldırılar, bölgemizi kaos ve savaş eşiğine getirdi” diyerek, birlik olmanın önemine vurgu yaptı. “Büro Memur-Sen olarak her zaman ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yanındayız” dedi.

Yangına uykuda yakalanan kadın alevlerin arasında kaldı Yangına uykuda yakalanan kadın alevlerin arasında kaldı

Burdur Üye Sayısı İki Katına Çıktı

Burdur’daki üye sayısının 250’den 500’e çıkarıldığını belirten Yazgan, bu başarının Özay Başkan ve yönetimi sayesinde olduğunu ifade etti. “Tüm üye arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Bu görüntüler Burdur'dan: 3 arkadaş mutluluktan oynamaya başladı Bu görüntüler Burdur'dan: 3 arkadaş mutluluktan oynamaya başladı

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Editör: Ali Oğuz Büyükkal