Antalya’da 18 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan kişi yakalandı Antalya’da 18 yıl 5 ay hapis cezasıyla aranan kişi yakalandı

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, 7 katlı bir apartmanın çatısından yükselen duman, itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine iki farklı istasyondan toplam 7 itfaiye aracı gönderildi, ancak dumanların mangaldan kaynaklandığı belirlendi.

14 Yaşındaki Sürücü 3 Aracı Hurdaya Çevirdi: 1 Yaralı 14 Yaşındaki Sürücü 3 Aracı Hurdaya Çevirdi: 1 Yaralı

Varlık Mahallesi 100. Yıl Bulvarı'ndaki apartmanın çatı katında saat 19.00 sıralarında çıkan dumanlar, çevrede paniğe neden oldu. Yangın ihtimali üzerine, itfaiye ve polis ekipleri hızlı bir şekilde olay yerine sevk edildi. İtfaiye ekipleri, dumanların kaynağını araştırmak üzere apartmanın çatısına ulaştı.

Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde, 7 katlı bir apartmanın çatısından yükselen duman, itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. Olay yerine iki farklı istasyondan toplam 7 itfaiye aracı gönderildi, ancak dumanların mangaldan kaynaklandığı belirlendi.  Varlık Maha

Yapılan detaylı incelemeler sonucunda, dumanların çatı katında yakılan mangaldan kaynaklandığı tespit edildi. Bu durum, olay yerine gelen vatandaşların merakını çekti. Ekipler, durumu kontrol altına aldıktan sonra normale dönerek olay yerinden ayrıldı.

Selçuk Bayraktar Antalya TEKNOFEST'te Konuşma Yaptı Selçuk Bayraktar Antalya TEKNOFEST'te Konuşma Yaptı

Antalya’daki bu ilginç olay, dumanın yangın sanılması ve itfaiye araçlarının büyük bir tepki göstermesiyle dikkat çekti.

Antalya Foodfest'te Ünlü Şefler Antalyalılarla Buluştu Antalya Foodfest'te Ünlü Şefler Antalyalılarla Buluştu

Kaynak: IHA