Son günlerde Beşiktaş taraftarı, Cenk Tosun'un takımdan ayrılıp ayrılmayacağı konusunda büyük bir merak içinde.  Peki, Cenk Tosun Beşiktaş'tan ayrıldı mı? cenk Tosun neden Beşiktaş'tan ayrılıyor? İşte tüm detaylar...

Cenk Tosun Besiktastan Ayrildi Mi1

Cenk Tosun Beşiktaş'tan ayrıldı mı? Cenk Tosun Beşiktaş'tan neden ayrılıyor?

Cenk Tosun'un Beşiktaş'tan ayrılıp ayrılmadığı konusu, son günlerde sıkça tartışılan bir konu haline geldi. Milli futbolcu, Beşiktaş ile sözleşmesinin sona erdiğini ve kulübün kendisine yeni bir teklif sunmadığını açıkladı. Bu durum üzerine Süper Lig'in köklü kulüplerinden Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardı.

Cenk Tosun konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Sözleşmem bittikten sonra Beşiktaş'ın teklif yapmasını bekledim, ancak yapmadılar" diyen Cenk, Sarı-lacivertlilerle anlaşmaya vardığını ilk kez açıkladı. BeIN Sports'a yaptığı açıklamada Tosun, "Geçen sezon Beşiktaş formasıyla 47 maçta görev yaptım, 11 gol attım ve 5 asist yapma başarısı gösterdim."

Fenerbahçe, Alanyaspor'u Konuk Ediyor: İlk 11'ler Belli Oldu Fenerbahçe, Alanyaspor'u Konuk Ediyor: İlk 11'ler Belli Oldu

Cenk Tosun Besiktastan Ayrildi Mi2

Cenk Tosun, Beşiktaş kariyerinde 227 maçta 96 gol atıp 30 asist yaparak önemli bir performans sergilemişti. Everton'a transferiyle Beşiktaş, 2018 yılında 22.5 milyon Euro bonservis bedeli kazanmıştı.

Taraftarlar ise Cenk Tosun'un ayrılma kararını değerlendirirken, gelecekteki transfer sürecini ve Beşiktaş'ın yeni golcü arayışlarını merakla bekliyor.

Kaynak: Haber Merkezi