Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 81 İl Başkanı, Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'a yönelik yapılan haksız iftiralara karşı ortak bir destek bildirisi yayımladı.

Bursa’da CHP'li Meclis Üyesi Başından Vurulmuş Halde Bulundu Bursa’da CHP'li Meclis Üyesi Başından Vurulmuş Halde Bulundu

CHP'den Gülşah Durbay'a Destek:

Açıklamada, "18 yaşından bu yana Cumhuriyet değerlerini savunan ve partimizin her kademesinde mücadele eden Gülşah Başkanımıza sahip çıkıyoruz. Kadına yönelik şiddet, sadece evlerde değil, siyasette de görünür hale gelmiştir. Atılan iftiraların karşısındayız" ifadelerine yer verildi.

CHP'den Gülşah Durbay'a Destek:

Gülşah Durbay hakkında, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile ilişkisi olduğu iddiaları gündeme gelmişti. Kanser tedavisi gören Durbay, bu iddiaları yalanlayarak kendisine iftira atıldığını belirtmişti.

Kasiyer Merve’nin pişmanlık göstermeyen katillerine ceza yağdı Kasiyer Merve’nin pişmanlık göstermeyen katillerine ceza yağdı

Durbay, "İftiracılarla mahkemede hesaplaşacağız" diyerek kararlılığını vurguladı. CHP'li 81 il başkanı, yaptıkları ortak açıklamada Durbay'a atılan iftiranın kınandığını ifade etti.

CHP'den Gülşah Durbay'a Destek:

Açıklamada, Türkiye'deki kadına yönelik şiddet vakalarının artışına ve İstanbul Sözleşmesi'nden haksız yere çıkılmasının ardından yaşanan sorunlara dikkat çekilerek, "Kadına yönelik şiddet, evlerde olduğu gibi siyasette de kabul edilemez" denildi.

Cemal Hünal ve Lale Cangal'ın 13 Yıllık Evliliği Sonlandı Cemal Hünal ve Lale Cangal'ın 13 Yıllık Evliliği Sonlandı

Benzer Haberleri̇ Görüntülemek İçi̇n Tiklayiniz

Ana Sayfaya Dönmek İçi̇n Tiklayiniz

Kaynak: Haber Merkezi